![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/01/2009 Saat 15:04 |
Yylyn ilk Afv giri?ini yapym dedim.Tamiyanyn kutusundaki resmi zimmeritli olup içinden çykmayan tigery,ama bolca eleman çykmakta.
![]() Ben eksi?i eduard tan tamamladym,arka yzgaralaryda. ![]() ![]() ![]() Tek sorun zimmeritin tanka japonla yapy?masy, fazla ittir kaktyr yapamadan japonun kurumasy. ![]() Selamlar. |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Tankyn montajy bitti.Detaylar boyandy aygün dostumla beraber kamulfaj boyandy.Sipari? verilen Bison decalin gelmesi beklenip eskitme i?leri yapylacak.
Selamlar. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Çamurluklar guzel olmu? Taryk abi, ky? kamuflajyda fana olmaz bu ?amanyn ustune...
elinize sa?lyk... |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Abi gerçi erken basmy?yn. Daha elden geçirece?iz. :)
Düzenleyen ardeth - 18/01/2009 Saat 17:25 |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Overspray var çok.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
taryk abi, tiger yapan ellerin dert görmesin. kamoflaj iki renk mi kalacak.
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Gene i? yo?unlu?undan yava? kaldyk ama tiger do?urdu.Burak te?ekkürler iki renk kalacak ama di?eri tek renk olacak.
![]() ![]() Decaller bison firmasynyn tiger mix setinden oldukça kaliteli,bu tigerin mat verni?i atyldy ilk yykamasy yapyldy dy?er eskitme i?leri için bekliyor. ![]() 2.kit academy nin late tigery zimmerit çaly?masynyn ön tarafy 1.kitten artan geri kalan tüm yerler tarafymdan yapyldy decal yine bisondan.Hiç bir fark yok bence academy ucuz fiaty ile daha uygun. ![]() ![]() ![]() Selamlar. |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
211 nolu tiger nihayete erdirdim.
![]() ![]() ![]() ![]() selamlar. |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Tamiyanyn tigeryda nihayete erdirdim.Bolca mig ürünü kullanyldy,pigmentlerini tavsiye ederim.
Selamlar. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |