Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: ilk modelim ****larymdan yorum tavsiye öneri bekli | |
Yazar | Mesaj |
z_g_h
Üye Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
Konu: ilk modelim ****larymdan yorum tavsiye öneri bekli Gönderim Zamanı: 21/11/2008 Saat 06:36 |
arkada?lar 95 yylynda lisedeyken bi model yapmy?tym ?imdi tekrar yaptym ama sanyrym bunu ilk saymamda sakynca yoktur maketi revell boyalarla boyadym ye?il renk kylavuzda olan renk de?il bulamadym zaten deneme amaçly yapyyodum önemsemedim boyadym rastgele ye?ile. altyna köpü?e akvaryum kumu dökerek uyduruk bi?ey yaptym kurufyrçalama yapmayy denedim sanyrym oldu gibi bide paletlere çamur yapmaya çaly?tym ama galiba olmady pek gerçekçi olmady. kumun tekerlek hizzasynda çökük yaptym sanki kuma gömülmü? gibi olsun diye ama ölçek hesaby yaparsak kumda de?il kayalykta gibi oldu.
te?ekkür ederim resim çekmek pek aklyma gelmedi sadece bunlar var kit 1/72 tiger II ausf. b production turret yorumlarynynyzy ve tavsiyelerinizi bekliyorum sonuna kadar açyk sözlü ve hatta kyrycy bile olabilirsiniz belki hyrs yaparym revellin sitesinden linki a?a?yda http://www.revell.de/en/products/model_kits/model_kits/search_result/?id=203&KOKANR=01&KOSCHL=&KGSCHL=&L=1&page=1&sort=0&nc=&searchactive=&q=3129&SWO=&ARMAS4=&PHPSESSID=66a3eaaeb8ab154ff486a390eb5e3238&KZSLPG=&offset=1&cmd=show&ARARTN=03129&sp=1 |
|
altay ugurlu
Üye Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 21/11/2008 Saat 13:48 |
mat vernik atyn modele, paletler içinde bir kabyn içine bir miktar boya ( ne renk olacak ise) bolca tineri kary?tyryp paletlerin heryerine sürmeyi deneyin.
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 22/11/2008 Saat 17:30 |
Hayyrly olsun.Bence zemin yapymyny bo?layyp maketlere yo?unla?.Mat vernik edin ve yykama ile devam et.Forum daki araçlara bakarak i?lemleri anlamaya çaly?.
Selamlar. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |