Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: ya bir türlü şu photbucket a üye olamıyor | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: ya bir türlü şu photbucket a üye olamıyor Gönderim Zamanı: 03/11/2005 Saat 04:03 |
ya şu photobucket sitesine nasıl üye olunuo allah rızası için sölesin.vallahi bu site intihar sebebim olacak.bu site gibi başka bir site var mı bana daha basit bi şekilde yarıdımcı olabilecek..yardım edin şu çocuğa allah rızası içinnn
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 03/11/2005 Saat 04:16 |
Pilotcuk bey;
Önce www.photobucket.com sitesine gidiniz. Soldaki kırmızı çerçeve içersindeki "Sign Up Now!" yazılı linki tıklayınız. Arından çıkan alandaki boşlukları doldurunuz. İşlemi yaptıktan sonra soldaki "Register" butonuna tıklayınız. İşte üye oldunuz. Şimdi e-posta adresinize bir adet aktivasyon mektubu gelecek burdaki linke tıklayın. Hayırlı olsun. Not: Formda, en alttaki "By clicking here, you agree to the above terms of service and privacy policy:" yazısının yanındaki kutucuğa tıklamayı unutmayınız. Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |