Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Bisiklet | |
Yazar | Mesaj |
Black parrot
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Bisiklet Gönderim Zamanı: 27/07/2008 Saat 19:53 |
Saygyly büyükler,sevgili küçükler ?eyi sorcaktym benim bisikletim baya bi paslandy (ya?murda kalmy?) zymparalyyyp boya atyyym diyorum nasyl by boya kullanmam gerekir? ne kadar zymparalamam gerekir? vernik gibi bi?e gerekirmi?
veya ?öyle böyle bi?e mümkünmü Not:Bu konuyu boya bölümüne yazsammy diye dü?ündüm ama maketle alakaly olmady?y için buraya yazdym yalny?sa af ola... |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 27/07/2008 Saat 22:45 |
Bence de?il çünkü bunlar astarlama boyanma ve verniklenme a?amalarynda ayry ayry fyrynlanyr orada dakikalarca yüksek sycaklykta bekletilirler.Böylelikle kemik gibi katy ve metalle kayna?yk olurlar.Kullanylan malzemelerde o sanayide kullanylan farkly tip özel malzemelerdir.
Sizin yapca?nyz boya en ufak bir?ey gelse çykacaktyr. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |