![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/07/2008 Saat 16:41 |
Arkada?lar merhaba
A7 Corsair maketine ba?ladym. A?a?ydaki bomba ta?yma konfigirasyonunu yapmayy dü?ünüyorum.Acaba bu konfigirasyon do?rumudur? diye soruyorum,internette baya?y bir dola?tym bir ?ey bulamadym bilgisi olanlar yorum yaparsa veya bomba ta?yma ile ilgili site adresi verirlerse sevinirim 1 tane Flir pod + 1 Tane yakyt tanky +4 Tane Maverick füzesi |
|
![]() |
|
wolf1
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
![]() ![]() ![]() |
A7 nin hangi versiyonu ? elimdeki dökümanda böyle bir konfigürasyon yok
|
|
![]() |
|
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
A7e versiyonu navy olacak italerinin 1/72 kiti kutudan iki tane maverick çykyyor ama bende hiç dört tane maverick olan yükleme pozizyonu görmedim ,bir tane maket resminde 4 tane LGB yüklü olarak gördüm ,buna istinaden yapabilir miyim diye dü?ünüyorum ?
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Elinizde maverick paylonu varsa takyn tabii ama verdi?iniz bilgi bana biraz garip geldi.
Yükleme tek kanat içinse 4 mavericki nasyl takacaksynyz,de?ilse asimetrik yüklemenin kurallaryny biliyor musunuz? |
|
![]() |
|
Dragut
![]() ![]() ![]() |
Ydris bey en ba?ta yanly? yazmy?ym yükleme ?eklini
maverick+maverick+flir yakyt tanky+maverick+maverick ?eklinde olacak yani her paylonda tek maverick olacak ?ekilde dü?ündüm ,bir resimde AGM-45+maverick+yakyt tanky yakyt tanky+maverick+AGM45 olarak yükleme olmu? benim dü?ündü?üm mühimmatyn hepsinin maverick füzesinin olmasy mantyklymy acaba? |
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Vietnam olacaksa FLIR podu takmayyn.Ylk Körfez Sava?y uçaklaryndan biri olacaksa Maverick'leri geçin yerine HARM veya CBU'lardan bir seçim yapyn.
|
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |