Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Ön gölgeleme | |
Yazar | Mesaj |
haydar abi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Konu: Ön gölgeleme Gönderim Zamanı: 27/06/2008 Saat 14:20 |
Ya?ly boyama yapma u?ra?larymdan sonra istedi?im sonucu bir türlü elde edemedi?im için modelcilik hayatyma ön gölgeleme tekni?iyle devam etmek istiyorum.
Merak etti?im mevzu ?u: Öngölgeleme yaptyktan sonra asyl boyayy gene fyrça ile atabilir miyim? Yoksa ön gölgemi bozar my? Ön gölgelememin bozulmamasy için nelere dikkat etmeliyim? Te?ekkür ederim. |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 27/06/2008 Saat 14:33 |
Fyrçayla öngölgelemenin düzgün olaca?yny dü?ünmüyorum. Zira o tekni?in özü, ilk olarak boyanyn altyndan görünecek "gölgeleri" yapmak, sonra tabancayla çok ince boya atarak bu gölgeleri vurgulamak. Fyrçayla sürülen boya bu inceli?i tutturamayaca?y için altta kalanlar büyük ihtimalle kapanacaktyr.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 27/06/2008 Saat 14:56 |
boyadan sonra toz halde kurupastel kullanyn, daha kontrollü bir çaly?ma olur.
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |