Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Selam Dostlara !! | |
Yazar | Mesaj |
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Konu: Selam Dostlara !! Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 20:19 |
Uzunca bir süreden sonra tekrar maket yapmaya vakit ve fyrsat bulabildim.
Geçen süre zarfynda buraya da u?rayamadym, ba?ka hhiçbir foruma da. Arkada?larym bilirler; THY' deki yöneticilik görevinden ayrylyp ba?ka bir yere (yine havacylyk) çok daha iyi ?artlarla ve üst düzeyde geçi? yaptym. Kysaca böyle... Ylk dönü? maketim, ikinci kez yapty?ym Ural 4320 Kamyon oldu. (sanyrym ya Rus ya Ukrayna malyydy; Alanger) Çok ba?döndürücü detaya sahip. Muazzam tesfiye istiyor, flash, excess gani... Ama iç kapy kolunu ve cam krikosunu takmak ve silece?i de iki parça yapmak söz konusu olunca bu da ayry zevk katyyor. Dostlara merhaba deyip hayatta oldu?umu ve hepinizi özledi?imi belirtmek istedim... Selam ve saygylarymla Muratti (bu arada sigarayy hala byrakamadym :(( ) |
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 22/05/2008 Saat 12:05 |
Ho? geldiniz makete dönü? yapmak güzel olmu?tur.
Bu arada rus maly kitlerin yapymynda tesviye i?leri normal, kitin yapym a?amalary veya bitmi? resimlerinide görmek isterim. Selamlar. |
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 22/05/2008 Saat 12:14 |
Ho? geldiniz,
Öncelikle yeni i?inizi tebirk ederim, Çaly?malarynyzy resimleri ile bekliyoruz. Kolay gelsin... |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 26/05/2008 Saat 06:15 |
Sayyn Taryk Bey
Te?ekkür ederim; maket yapmayy müthi? özlemi?im. Evet; haklysynyz, Rus maketleri fecaat. Ama mesajy çektikten sonra sipari?le getirtti?im 3 parça Zvezda hiç fena de?il ilk baky?ta. Bakalym; yapmaya ba?layynca anlayaca?yz artyk :) Ylk fyrsatta resimleri vs çekece?im. Ancak malumlarynyz bizim mesle?imiz insanlaryn tatilini hazyrlamak oldu?u için herkes izin formu doldururen biz 3-5 misli çaly?yyoruz. Ylk fyrsatta resimlerini (maalesef yalnyzca bitmi?) çekip sunaca?ym. Saygylar Sayyn Burak bey Çok te?ekkür ederim. Biraz ferahlar ferahlamaz proje raporu ?eklinde 2 yyldyr a?zymyn suyunun akty?y ama fyrsat bulup açamady?ym Stalin Heavy Tank (Tamiya) yapymyny sunmayy dü?ünüyorum. (kendimi rezil edece?im ama ne yapalym, söz sözdür :)) ) Saygylar Düzenleyen Muratti - 26/05/2008 Saat 06:17 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |