![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/05/2008 Saat 21:53 |
Merhaba,
Henüz bir airbrush'a sahip de?ilim. Fyrça izi byrakmadan tek bir rengi atabiliyorum. Ancak kamoda renkler arasyndaki geçi?i yapamyyorum. Bana yardymcy olabilece?iniz bir püf noktasy var my? Te?ekkürler. |
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Büyük ölçek olmayan modeller için fyrça ile gayet ba?aryly çaly?ma yapylabilir. Tavsiyem önce kamuflaj paternini kur?un kalem veya patex hamurla belirleyim. Geçi?ler üste üste gelmeyecek ?ekilde boyayyn.
Boyanyzy iyice inceltin. Örne?in enamel boyalar için çam terebentin iyi i? görüyor. Boya kurudukça çam terebentin boyayy geriyeor. Bol bol aly?tyrma yapyn derim. Yyi çaly?mar, Tolga |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Slmlar yumu?ak uçlu bir fyrça ile drybrush yapmak suretiyle uygulayabilirsiniz. Airbrush ile atylmy? gibi bir kamuflaj etkisi yaratabilirsiniz.
Örne?in fyrça ile kamuflaj uygulady?ym modellerden birisi. ![]() ![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim Arkada?lar.
Modelim biter bitmez uygulayaca?ym önerilerinizi. |
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |