![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05/05/2008 Saat 00:51 |
Merhaba.
15 gün sonra Yngiltere'den gelecek olan arkada?yma maket getirtece?im. Ystedi?im maketler Modelhobbies'in web sitesinde var. Fiyatlary bana uygun göründü. Kesin karar verdi?im modeller dy?ynda, sipari?lerini hazyr tuttu?um 3 model var. "Yyi" olduklaryny dü?ünsem de sormadan almayayym diyorum. Ylki hasegawanyn 558 kodlu 1/72 B-24D Liberator "New Tooling" kiti. Ykincisi yine hasegawanyn 554 kodlu 1/72 Lancaster B Mk.III Dambusters kiti. Yeni revell almamamyn sebebi dambuster yapmak istemem. Üçüncüsü Eduard 8201 kodlu 1/48 Messerschmitt Bf 110C. Ayryca sormak istedi?im; fiyatlary hannants ve birkaç siteyle kar?yla?tyrdym ve Modelhobbies'den pahaly olduklaryny gördüm. Uygun fiyatly hasegawa sipari? edilebilecek ba?ka Yngiliz siteleri varsa ve payla?yrsanyz sevinirim. Te?ekkürler. |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Hasegawa, Dragon, Tamiya gibi Çin veya uzakdo?u kökenli markalar için o bölgede faaliyet gösteren siteler daha iyi fiyat verir. Luckymodel ve Hobylink (www.hlj.com) gibi. Eduard'y ise Avrupa'dan almak daha iyidir. Ancak sizin durumunuzda Yngiletere'den gelecek arkada?ynyz sizden kargo parasy almayacak ise :-) belki fiyatta Luckymodel'den avantajly olabilirsiniz. Kontrol etmeniz lazym. Bildi?im kadaryyla 3 kitte iyi kitler. Eduard'yn biraz zor oldu?unu duydum. Yyi aly?veri?ler |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Not: Hannats'yn bir Londra'da bir kaç ma?azasy var. (Adresleri web sitelerinde var.) Arkada?ynyz oradan tax-free alabilir ise çok iyi fiyat yakalayabilirsiniz. Bo?una Yngiletere içi kargo parasy vermezseniz.
Düzenleyen KFKF - 05/05/2008 Saat 09:52 |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Koray bey, te?ekkürler. Hannats'yn tax-free fiyatlaryny da kontrol ettim. Sanyrym en hesaplysy Modelhobbies.
Eduard'yn zorlu?undan bahsetmi?siniz. Bu zorluk oturma problemi mi yoksa modelin yapymy zaman alyp, özen mi istiyor. Zaman ve özen sorun de?il ama farkly problemler varsa hakkymy ba?ka modellerde kullanmak isterim. Tekrar te?ekkürler. Düzenleyen Mueve - 05/05/2008 Saat 12:57 |
|
![]() |
|
KFKF
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Mueve
Koray bey, te?ekkürler. Hannats'yn tax-free fiyatlaryny da kontrol ettim. Sanyrym en hesaplysy Modelhobbies. Eduard'yn zorlu?undan bahsetmi?siniz. Bu zorluk oturma problemi mi yoksa modelin yapymy zaman alyp, özen mi istiyor. Zaman ve özen sorun de?il ama farkly problemler varsa hakkymy ba?ka modellerde kullanmak isterim. Tekrar te?ekkürler. Çok ve küçük parçaly ve biraz kary?yk diye okumu?tum. |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim.
De?erlendirece?im. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |