Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Gemiler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Gemiler |
Konu: H.M.S Beagle | |
Yazar | Mesaj |
Cankirhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Konu: H.M.S Beagle Gönderim Zamanı: 27/04/2008 Saat 23:20 |
Cankirhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2008 Saat 07:54 |
Revell in 1/96 ölçekli bir kiti. Kalyp eski oldu?undan çok çapakly bir model. Tyrmanma ipleri oldukça zorluk çykaryyor. Keyifli bir modeldi iyi modeller...
Saygylar Can KIRHAN |
|
Cankirhan
Gönderim Zamanı: 30/04/2008 Saat 00:33 |
O kadarmy kötü olmu? yaw bi ton foto?raf tekni?i okudum bide fotolaryny çekicem diye azcyk yorum bekliyorum :)
Saygylar... |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2008 Saat 05:25 |
Yelkenler pek iyi durmamy?,hiç takmamak daha iyi olabilir.Ayryca ip/halat donanymy biraz zayyf kalmy? gibi.
Bu linkte hem boyama,hem de donanym ile ilgili epey bilgi var. |
|
Cankirhan
Gönderim Zamanı: 30/04/2008 Saat 12:03 |
Ydris bey te?ekkür ederim ben internette bulamamy?tym bu modelin referansyny. olmazsa Yelkenleri tekrar açyk bir ?ekilde yaparym yine t-shirt kesme metoduyla. Yp halat donanymyndada revell bu kadar vermi? o yüzden bu kadar yaptym ama referansta gerçekten çok daha detayly. demekki daha bitmemi? bu model. Çok te?ekür ederim
Saygylar... CAN KIRHAN |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |