![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/04/2008 Saat 22:40 |
Üretici: Seil Models
Ölçek: 54mm , Beyaz Metal Fotolardan göründü?ü gibi Oldukça ayryntyly bir figürle çaly?aca?ym. Seil modelin figürlerini hep merak ettim, sonunda merakymy giderdim. Gelelim de?erlendirmeye, Kutu mücevher,pyrlanta kutusu gibi yapylmy?. En büyük avantajy ise Seil models'in Figürün pirinçten isimli?inin kutudan çykmasy. Piyasanyn büyük figür üreticilerinin(Pegaso,Romeo,Elite,Andrea) hiçbirinde mevcut olmayan isimlik çok ama çok iyi dü?ünülmü?. Kötü haber Maalesef Seil modelin artyk 'figür' sektöründen elini ete?ini çekmesi.(Nisan 2008 sonu itibariyle) Umarym bu figürler kaybolmaz ve i?ini iyi yapan figür üreticilerinin elinde Tekrar görme ?ansymyz olur. Yyi Seyirler.................... ![]() ![]() '' Yyilik yapmazsan, Dü?manyn olmaz. '' Hun Atasözü |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Bu da astarlanmy? hali.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mk_ozkir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
![]() ![]() ![]() |
Model çok güzel gözüküyor, bitince bana versene :D
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sabrynyza te?ekkürler............................ |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Serkan kolay gelsin yeni çaly?manda.
Dedi?in gibi Seil model ne yazyk ki kapanyyor, kaliteli bir figür üreticisinin kapanmasy biz modelcileri gerçekten üzdü. Umarym emek vererek ortaya çykardyklary bu çaly?malar ba?ka üreticiler tarafyndan yeniden basylarak bizlere sunulur. Yoksa emeklere yazyk olacak. Tekrar kolay gelsin. |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
The Bushmaster
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir figür seçmi?sin Serkan abi biti?ini merakla bekliyorum.
|
|
3rd SS Division Totenkopf
|
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Çok ?yk çok güzel çok be?endim. demek ki, seil kapanyyorsa piyasadan ne kapsak kar kalacak.54mm bende almak istiyorum bakalym. seni izleyerek gaza gelirim belki
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Ba?ar figürü be?enmene sevindim.
Seil model duydu?uma göre figürlerin kalyplarynyn hepsini yakacakmy?, ondan sebep almak istedi?in ne varsa acele et bence çünki arkasyndan yeniden üretilmeyecekmi?. Kolaylyklar................. |
|
![]() |
|
obernbayern
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Yeni figürü bekliyordum. Güzel bir seçimle dönmü?sün, verilen renklerle mi yoksa biraz daha farkly renkler kullanarak yapmayy planlady?yn bir figür mü olucak Serkan abi?
|
|
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: obernbayern
verilen renklerle mi yoksa biraz daha farkly renkler kullanarak yapmayy planlady?yn bir figür mü olucak Serkan abi? Kafamda net bir?ey yok Güner, Bakalym zaman ne gösterecek???(Cermen 'Sümerbanky' ne bastyysa o olur herhalde.) Düzenleyen sadak ta?yyycy - 05/04/2008 Saat 21:22 |
|
![]() |
|
obernbayern
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
O zaman hayyrlysy olsun derim. Adamy kyzyl saçly yapsan güzel olabilir belki veya kumral o tonlar yaky?yr gibi geldi figüre. Sabyrsyzlykla bekliyoruz renklenmi? halini...
|
|
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Evet sonunda figürümüzün 'Yüz' tonlamasy yapyldy. I?yk-gölge , Ana renk boyamalarynyn hepsi 'Akrilik' yardymyyla yapyldy.(Ellerde tabii ki)
Saç-saç bandy-sakal boyandy, tonlandy. Di?er boyamalarda görü?mek üzere.............. ![]() ![]() ![]() '' Bir?ey yapmayan Yanylmaz. '' Hun Atasözü |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Serkan eline sa?lyk, akrilikle yüz tonlamasy gayet ?yk olmu? bence. Saç bandynyn rengini farkly boyasan daha bir vurucu olur sanki. Tabi bu benim görü?üm, son karar senindir. Kolay gelsin.
|
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |