Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: he-111F yakyndan foto | |
Yazar | Mesaj |
sharkcem
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Konu: he-111F yakyndan foto Gönderim Zamanı: 03/04/2008 Saat 01:27 |
Yine sitelerde ara?tyrma yaparken buldu?um iki ilginç resmi sizle payla?mak istedim.
1- Heinkel He-111 Bildi?im kadaryyla burun kysmyny bu kadar yakyn gösteren bir foto daha önce yoktu. 2- A-26 Invader Burunda yer alan kuru kafaya dikkat!.. |
|
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 03/04/2008 Saat 03:23 |
Bu resim en son guncellemede ortaya cikmadan once de burun kismini gosteren resimler vardi ama bunun kadar net olani yoktu. Son bir ayda kisisel bir albumden buna benzer bir-iki resim daha GittiGidiyor'da satisa sunuldu. Gerci Turk He-111F'lerinin burun kisminda Alman ucaklarininkinden farkli, bilinmeyen birsey yoktu ama resimlerin bazilari pervane abaklarinin rengi vb. gibi seyleri tahmin etmekte yardimci oldu; ben su anda bitme asamasinda olan 1/72 He-111F-1 projemde bu resimlerin yararini gordum.
Ozellikle 121.Filo hizmetindeki Invader'larin burnundaki kuru kafa sembolu ise uzun suredir bilinen, bircok fotografta gorunen bir unsur. Düzenleyen KursadA - 03/04/2008 Saat 03:30 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |