![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/03/2008 Saat 23:55 |
Dun aksam insani bir saate i?ten gelince uzun zamandyr yapmayy istedigim bir olaya girdim: yarymlary toplamak..
Aylar once kokpitini boyalayyp godesini birle?tirip byraktygym Academy 1/72 Stuka. Dun o gazla tesviyesini yaptym, maskeledim boyadym bu aksamda bikac rotu?, dekal ve eskitme. Hyzly yapmaktan saçmalayan yerler oldu ama idare edecez.. Eskitmesine biraz daha bakyp sonra yallah benim muzeye... Oh bee varan 1 ![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Ben çok be?endim elinize sa?lyk nezih bey.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Olmu? bu.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk süper olmu?...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ellerine sa?lyk nezih. bu ne hyz?
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Herkese tskler... Burakcym bilirsin yarym kalanlaryn huzursuzluguyla yeni ba?ladyklaryndanda hayyr gelmez..:)
bende bi solukta kabasyny alim dedim :) |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
iyi yapmy?yn valla. gözümüzün pasy silindi. ba?ka yarymlar da var my daha bitecek? bekliyorum sabyrsyzlykla. bitti mi helikopter??
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
o taze boyasi kurumadi :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Hyz myz güzel olmu? ellerine sa?lyk.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler Ercan abi :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Gövde altyna eskitme isterük; kir, pas, ya? ve dahi is isterük :))
Arkut |
|
![]() |
|
WRTBGS
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
10 puan... Hakkaten basaryly olmus....sadece tebrik etmek istedim...
|
|
WRTBGS
|
|
![]() |
|
mozkar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler... Çok güzel görünüyor.
|
|
mete
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |