Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: szd-50 puchacz | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: szd-50 puchacz Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 04:27 |
herkese şu benim ufak szd-50 puchaczı göstermek istiyorum oncak ne mümkün fotoğrafları yazıma ekleyemiyorum.neden acaba bunu öğrenmek istiyorum.veyat da nasıl ekliyoruz...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
cemmms
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/08/2005 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 08:44 |
forumda fotoğraf eklemeyle alakalı bir kaç yazı görmüştüm ama baktım bulamadım.Biraz ararsan bulursun belki.Yada biraz bekle istersen belki linki bilen biri verebilir
|
|
Ve tanri kizi yaratti...Erkeklerde kadini...
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 09:41 |
pilotcuk bey;
Benim tavsiyem www.photobucket.com adresinden önce kendinize bir hesap açmanızdır(bedava bir hizmet bu). Ardından yüklemek istediğiniz fotoğraf için bu site size yol gösterecektir. Fotonuzu bu siteye yükledikten sonra, her yüklediğiniz fotonun altında 3 ayrı satır göreceksiniz. Bu satırların yanlarında sırasıyla: Url Tag Img yazılarını göreceksiniz. Size tavsiyem, forumda görüntülenmesini istediğiniz fotonun, altındaki bu satırlardan "Img" yazanın yanındaki komutu, komple forumda, fotonuzun çıkmasını istediğiniz alana yapıştırmanızdır. Bu işlemi yaptıktan sonra, forumumuzdaki "Cevap Ver" butonuna basınca fotonuzun çıkması lazım. Bu noktada hatırlatmam gereken şudur, "Img" satırındaki tüm komutu kopyalayınız. En ufak bir eksik probleme neden olur. Son olarak hatırlatmak istediğim, forumumuzda yayınlayacağımız fotoların ebatları 640 X 480 pixel'den büyük olmamalı ve her bir foto 100kb'dan küçük olmalıdır. Ayrıca diğer kullanıcıları yormamak için her mesajımıza en fazla 3 foto ekleyelim. Umarım işinize yarar. İyi foto eklemeler. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 13:06 |
Evet, ben sormuştum off topic de. Cevaplar neticesinde ben de www.photobucket.com u kullanıyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |