Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Model Ucak Yapma Kilavuzu | |
Yazar | Mesaj |
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Konu: Model Ucak Yapma Kilavuzu Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 07:06 |
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 07:15 |
aman hocam,şimdi bunu denemeye kalkan aklıevveller çıkar...yapmayın sakın,eziyet yani hayvanlara...günahtır.
|
|
Flashback
Üye Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 08:24 |
Kibritten uçak tamam onu hazırladım kamu bile attım decalleri yapıştırdım fakat sinek bulamıyorum,sivrisinek olurmu zira ondan bolca var ve sineklerin aynı boyda,aynı ağırlıktamı olması gerekir teşekkür ederim. diye geyik yaprım ona göre.
|
|
Tuna Onay
|
|
Snake Eye
Üye Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 09:39 |
Peki motorlardan birisi veya daha fazlası bozulursa (sinek ölürse) uçak nasıl uçacak? Motorları(sinekleri) değiştirme imkanı var mı?
|
|
Flashback
Üye Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 11:44 |
Arkadaşlar size tavsiyem tamiya yeşilbaş kullanmayın benim denemem sonucu sinekler düzeltiyorum motorlar öldüler aseton yardımıyla sinekleri söktüm yenilerini revell cement ile yapıştırdım olumlu sonuç aldım,fakat bu sefer decal uygulaması sırasında birtanesi kaçtı eğer üzerinde alman decali uygulanmış ve eskitme yapılmış bir sinek görürseniz sakın ruhunuzu teslim etmeyin normal bir hadise,en kısa zamanda fotoları göndericem şu eksik motoru tamamlamam lazım.(yada yakalamam)
|
|
Tuna Onay
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |