Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: PM Otokar'yn askeri araçlaryny... | |
Yazar | Mesaj |
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Konu: PM Otokar'yn askeri araçlaryny... Gönderim Zamanı: 17/11/2007 Saat 14:37 |
yapmayy dü?ünmüyormu acaba? Hem güzel bir reklam olurdu, ben birkaç yabancy sitede PM satyldy?yny gördüm diye hatyrlyyorum. Akrep, Kobra, Yavuz, üstelik Kobra'nyn amfibik versiyonuda varmy?. Açykçasy ben Kobralary yapmak isterdim...
OTOKAR - Kobra Düzenleyen lterlemez - 17/11/2007 Saat 14:39 |
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
maksimizasyon
Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2007 Saat 17:16 |
bende pm firmasyndan bir anadol bekliyordum ama hala çykmady. bununda çykaca?yny zannetmiyorum.
|
|
neefukk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 31/08/2009 Saat 16:54 |
Fransyz Panhard var isterseniz o araç kitlerinden bulup çevrim yapabilrisiniz!
|
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 31/08/2009 Saat 19:45 |
Bunu, özellikle Amfibik olan gerçekten çok güzel olurdu, bir Türk firmasynyn yapmasyny daha çok isterdim. Ayryca, convert edecek kadar tecrübeli de?ilim.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
neefukk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 01/09/2009 Saat 09:27 |
Panhard'da amfibiktir zaten :D ?imdi yapmanyz gereken Panhard'yn Alt profilini ve yan profilini açyly bir ?ekile getirmek,Gövdeye de biraz ek yapmak olacaktyr.Zira Panhard kysadyr.Tek yapmanyz gereken biraz el aly?kanly?y ile biraz da netten bulunacak referanslar ile yapabilirsiniz.Yalnyz amfibik olan Kobra tekerlekli zyrhly piyade araçlaryny biz kullanmyyoruz bilginize.O araçlary yaygyn olarak NBC amaçly Slovenya ordusu kullanmaktadyr.Zaten o araçlaryn ön gövde profili de farkly.
|
|
lterlemez
Gönderim Zamanı: 01/09/2009 Saat 19:14 |
Yine de güzel olurdu. Bilgi için te?ekkürler.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |