![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Diorama | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/11/2007 Saat 15:50 |
Bu dioramada Africa Corps'dan bir kesit sunacam.Zaman içerisinde yapym a?amalaryny göstermeye çaly?makla birlikte,ba?ly?yda geçici olarak belirtiyorum. Dio bitti?inde in?allah yeni bir ba?lyk yazylacak ?imdilik plan içerisinde.Buyrun efendim seyre.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen oruç reis - 24/06/2008 Saat 13:39 |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Dio tablosunun üzerine tutkal dökerek çok ince elenmi? vaziyette in?aat kumu döküldü.
![]() Alttaki resimdede yawa? yawa? yapty?ym TARAWA diosu geçen seneden önce ba?layypta bitiremedim.Yn?allah modelci bir karde?imle bitirmeye çaly?aca?ym. ![]() |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Çaly?ma güzel oluyor ancak ta?lar ve kayalary toprak zeminine biraz daha gömerseniz daha gerçekçi bir görüntü yakalanabilir.
Elinize sa?lyk. Diaromaya hareket gelmi?... Farhad |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Uyarynyz için te?ekkür ederim.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Ho? bir çaly?ma olmu? Hakan ellerine sa?lyk...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
F-4 E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
teker izi,ayak izi falanda yapycanmy Hakan karde?...dedi?im ?eyleride zeminle bütünle?mesini sa?larsan(ayak ve tekerlerin kenarlaryny doldurmak gibi) tadyndan yenmez olur.Ellerine sa?lyk,zevkle izliyoruz...
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim Sevgili Ogün abi ve Yzzet h.o.c.a.m
Yzzet h.o.c.a.m haklysynyz sadece araba için yol izi yapmy?tym....ayak izlerine gelincede gölgelimsi bir ?ey dü?ünüyorum....bakalym yapty?ymda görmenizi isteyece?im. Saygylarymla. |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen oruç reis - 24/06/2008 Saat 13:53 |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
maksimizasyon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
çok tatly olmu? hakketen. ellerine sa?lyk abi.
|
|
Buradan yetkililere sesleniyorum. Zymparaladykça detaylary kaybolmayan model yapyn!!!
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
eline sa?lyk hakan abi.
|
|
![]() |
|
erhan köküöz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 251 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir diorama olmu?.
Elinize sa?lyk. - Eme?inize saygysyzlyk olarak almamanyz dile?iyle, tekerlekleri de aracyn gövde rengine mi boyadynyz yoksa foto?raflarda my öyle görünüyor? - En azyndan aracyn ?oför tarafynyn kapysyny açyk byrakmayy dü?ünürmüsünüz? Esen kalyn. |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Erhan abi tekerler tozlandyrmayla o rengi aldy fotoda tam net gözükmüyor.Kapy konusuna gelince fazla kurcalamak istemedim bu ?ekil bitsin olsun istedim.Ylginizden dolayy hepinize te?ekkür ederim.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Dioramanyn ady ile pek ba?lantysy yok galiba?
Bu amcalardan hangisi Erwin? |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Walla söylentiye göre Ydris amca bu elemanlar Kum fyrtynasy nedeniyle yolu ?a?yrmy?lar bir yere gelmi? elemanlar yolu bulabilmek için awal,awal bakyp dururlar bir yerlere.....
Düzenleyen oruç reis - 25/06/2008 Saat 23:05 |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Mesaj nerede?Güvercin mi getiriyor?
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Dü?ündümki Duman olsun!!!!! Adamlarda dumany görürlerde el kadar zarfy getirebilsinler.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |