Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: Terör Kahramanlaryna Destek Kampanyasy...( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
tnkr
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: Terör Kahramanlaryna Destek Kampanyasy... Gönderim Zamanı: 18/10/2007 Saat 22:07 |
Merhaba.
Sözüme tüm model severleri selamlayarak ba?lyyorum.. Akrada?lar biliyosunuz memleketimizin Ba?yndaki terör belasyny 12 ?ehidimizin hain bir pusuda ?ehit edilmesini ve yetim kalan o bir çoraby ba?ka bir çoraby delik bebeleri gördümüzde daha derinde hissetmekteyiz.. sizden özürdileyerek bu forumu ve siteyi yapan arkada?laryn affyna sy?ynarak. Tüm bu Memleketin insanyna sesleniyorum.. Bir kampanya yapylyyor.. www.haberturk.com Milli takym öncülü?ünde bu kampanya ba?lamy? ve habertürk kanalyn deste?i ile ?u anda 70 milyon YTL yi geçmi? bir kampanya. 7 den 77 ye katykysy var. Zor günlerden geçiyoruz. Ve Önümüzde çok zorlu günler bekliyor. ?ehitlerimizin emanetlerine ve Gazilerimize sahip çykmak adyna. Bu kampanyaya hepinizin deste?ini bekliyorum.. Not.: Sitenin yöneticilerine Ula?abilece?im herhangi bir mail bulamadym. bize ula?yn kysmyny aktif hale getirirseniz bu özel yazymy buraya yazmak zorunda kalmazdym. Hepinizin ?imdiden ho?görüsüne sy?ynyyorum Ve bu akan kanyn bir an önce durdurulmasyny diliyorum Saygylarymla. Emre ALABA? Düzenleyen tnkr - 18/10/2007 Saat 22:08 |
|
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |