Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Greek F-86D Ozgur Taskiran dan yardim lut | |
Yazar | Mesaj |
omer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Konu: Greek F-86D Ozgur Taskiran dan yardim lut Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 07:49 |
Merhabalar
2003 teki yarismada bi arkadas cok guzel yapilmis Yunan boyali bi Sabre Dog getirmisti, Elimdeki 72 Hasegawa kiti boyali bi D modeli yapmak istiyorum elinde remis yada dokuman olan arkadaslar yardimci olabilirlerse cok sevinirim. Bu arada en detayli bilgi Ozgur beyde vardir eminim, kendisinin mail adresini bilen varsa cok sevinirim. Tesekkurler Omer ERKMEN |
|
HYAMAN
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 09:49 |
IPMS'nin Yunan şubesinde bazı F-86D maketlerinin fotoğrafları vardı,oraya bir göz atın isterseniz.Adres: www.ipms-hellas.gr olacak
|
|
özgür taşkıran
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 25/10/2005 Saat 20:18 |
Ömer bey,
ilginiz ve övgünüz için çok teşekkür ederim. Ben 2003 yılında yaptığım sabre dog'u önce metal yapacaktım. Fakat metal işinde tecrübem olmadığı için vazgeçtim. Daha sonrasında bu uçağın kamuflaj boyalı uçtuğu herhangi bir ülke olup olmadığını araştırdım. Yugoslav hava kuvvetlerine uçmuş bir dog sabre fotoğrafına airliners net'te rastladım fakat uçak sağ önden çekildiği için kamuflajın geneli ile bilgi sahibi olmak mümkün olmadı takdir edersiniz. Daha sonra aircraft resource center.com'da reviews kısmında Hi-Decal line'ın Singapur, Filipin ve Yunan hava kuvvetleri decalinde kamuflaj paterni olduğunu görünce bu uçağı Yunan hava kuvvetleri olarak yapmaya karar verdim. Uzun bir süre bu uçaklara ait fotoğraflar aradım ama maalesef işe yarar bir fotoğraf bulamadım. Bu sebeple bahsi geçen decaller ile verilen kamuflaj paternine sadık kalarak uçağı boyadım. Forsları için daha önce yapmış olduğum 1/48 F-16 (italeri) kitinden arta kalan decalleri kullandım . 171 olan numarasını ise uygun boyda transfer edding ile oluşturdum. Size daha fazla döküman sağlayabilmeyi çok isterdim fakat elimden ancak bu kadarı geliyor. Mail adresim [email protected] Bursa'ya gelirseniz beklerim. İyi çalışmalar |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |