Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: tavsiye bekliyorum | |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Konu: tavsiye bekliyorum Gönderim Zamanı: 24/08/2007 Saat 19:17 |
Arkada?lar merhaba.Bir kaç gün gün sonra Bitlis'e geri dönece?im.Dönü?ümde maket yapymyna bu sefer pistole kullanarak tekrar ba?lamayy planlyyorum.Bu yüzden bazy konularda size dany?mak istedim.Öncelikli sorum kompresör konusu ile ilgili olacak.Memleketim olan ake?hir'de hyrdavatçylarda 150-160 ytl'lik kompresörler buldum.Bu komresörler depolu.Acaba bu tür bi alet i?imi görür mü?Bunun yany syra elimdeki 72 ölçek üç ww 2 kitini bitirince 48 ölçe?e geçece?im.YLk olarak academy spitfire mk14 kitini yapmak istiyorum.tavsiye eder misiniz?selamlar saygylar..
|
|
lantirn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2007 Saat 21:31 |
kompresör olarak 2hp'lik 25lt depolu bir kompresörüm var ve i?imi çok rahat görüyor. biraz ses sorunu var ama zaten depo 25lt olunca en fazla 3 dk. çaly?ynca doluyor.
piyasayy ara?tyrynca gördüm ki a?yrlykly olarak çin markalary mevcut. ancak birkaç italyan ve ingiliz maly kompresör de mevcut. çin mallary 150 ytl'den ba?lyyor ve 190 ytl'ye dek var. ingiliz ve italyanlar ise 230-280 ytl civary. ancak ?unu ö?rendim ki italyan ve ingiliz markalarynyn motor kysymlary yine çinde yapylyyor. depo kysmynyn imali ise genelde eski do?u blo?u ülkelerinde yapylyyor ve kompresör yine çin'de montajlanyp üzerine marka vuruluyor. neticede ?unu söyleyebilirim ki tüm çin mallary kalitesiz de?il. zaten kalitesiz görünenler kendini belli ediyor... benim fikrime göre 25lt depolu, garantili bir kompresör i?ini görür. zaten günde 8-9 saat çaly?mayack bir cihaz. 10-15 günde bir belki 1-2 saat çaly?tyraca?yn bir makine. biraz ara?tyrma ile fena olmayan bir kompresörü 160-170 ytl'ye bulabilirsin. garanti konusunda ise ?unu söyleyeyim istanbul dy?ynda iseniz kompresörü tamir için genelde istanbul'a gönderiyorlar. Düzenleyen lantirn - 24/08/2007 Saat 21:32 |
|
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2007 Saat 21:53 |
Saygyde?er lantirn,
Tavsiyeniz için te?ekkür ederim.genelde hafta sonlary çaly?yyorum.Benimde almak istedi?im komp. bu cins galiba. Düzenleyen phantom80 - 24/08/2007 Saat 21:55 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |