![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Boyalar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Berko
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/08/2007 Saat 21:05 |
Selamlar
Alclad 2 boyalaryny türkiyede nerede bulabilirim Bu konuda bilgisi olan varmy.Yardym ederseniz sevinirim. |
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Bulamazsynyz, dy?ardan getirtmeniz lazym.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Berko
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
te?ekkürler emre bey hannants da saty? yapylyyor fakat kitle birlikle alynmasy lazymmy? ne alakaysa bu yüzden yurtiçinden bulabilirmiyim diye sormu?tum
|
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Itm de bir iki ?i?e var. 2 hafta evvel gitti?imde gördüm. Ama hangi renkler vardy hatyrlamyyorum.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
Bende de evde birseyler olmali, kullanmak nasip olmadi evde bos alana ihtiyacim oldugundan yakinda elde ne var ne yok listeleyecektim, boyalari da listeleyeyim ise yarasinlar.
|
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
Elimdekiler ALC101 Aluminium, ALC103 Dark Aluminium ve ALC107 Chrome olanlar, 1 Oz'luk siselerden. Dusunurseniz az sonra 3'lu set olarak Alim-Satim forumunda listeliyor olacagim. sevgiler
|
|
![]() |
|
europho.to
![]() ![]() ![]() |
Berko uzgunum listeledigimin 30 saniye sonrasinda alcladlar satildi :(
|
|
![]() |
|
Berko
![]() ![]() ![]() |
internete 2 gündür giremiodum.?ansyma küseyim :(
|
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |