Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: Dy?a detayy içe detaya çevirmek | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: Dy?a detayy içe detaya çevirmek Gönderim Zamanı: 20/07/2007 Saat 10:54 |
modelciler genellikle içe detay modelleri tercih ederler.fakat bazy araçlaryn içe detayly modelleri yoktur yada varsa bile dy?a detayly alternatif çok daha caziptir.mesela monogram 1:48 a-10,bu ölçekte en iyi a-10 kiti olarak kabul edilmesine kar?yn dy?a detaydyr.
benim sormak istedi?im soru,bir modeldeki dy?a detaylary yoketme syrasynda modelin yüzeyinde olu?an çizikler ne ?ekilde bertaraf edilebilir? bu çizikler nasyl bir zympara kullanyrsak minimum olur?hiç çizmeden zymparalayan incelikte bir malzeme varmydyr? |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 20/07/2007 Saat 12:10 |
Kaan Gök'ün konuyla ilgili bir makalesi var makaleler kysmynda, benimde ilk yapty?ym 32lik fw190da anlatylyyor husus, bunlaryn yanysyra tayyareler bölümünde kofana ba?ly?ynda 48lik C130u yaparkende anlatmy?tym, bir bakyver.
Düzenleyen Ares - 20/07/2007 Saat 12:10 |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
maksimizasyon
Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Gönderim Zamanı: 20/07/2007 Saat 12:20 |
benim uygulady?ym yöntem ilk ba? 600 zympara ile detaylary zayyflatyyorum. sonra 800 ile iyice zayyflatyyorum. kalan minik ?eylere 1000 ile geçiyorum. 2000 ile bebek poposu gibi yapyyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |