Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: SatILIk 1/32 Savas UcaklarI | |
Yazar | Mesaj |
Science
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: SatILIk 1/32 Savas UcaklarI Gönderim Zamanı: 19/10/2005 Saat 08:29 |
Selam Arkadaşlar,
Dolabımdaki maketleri azaltmaya çalışıyorum. Satılık maketlerim, bazılarının yanında ekstra detay setleri var: -1/32 Hasegawa F-16C 120YTL (Kutusunda yeni) -1/32 Tamiya F-15E+ Eduard PE detay seti 150YTL (Kutusunda yeni) -1/32 Tamiya F-14A + 2tane resin AcesII fırlatma koltuğu 150YTL Yeni -1/32 Hasegawa 1/32 F-18A HORNET (Bu makette burun parçalarını (O "fret-tree" neydi Türkçesi) ayırmıştım. Herhangi bir eksiklik yok) + Paragon resin+Photo Etch seti (Gördüğüm en detaylı fırlatma koltuğuna sahip) 110YTL. -1/48 Revell B-1B+ Eduard PE detay seti 85YTL Maketlerin resimlerini buraya eklemeye çalışacağım. Ben Ankara, Bilkent'teyim, isteyen arkadaşlar beni arayıp maketleri görebilirler. Cep telefonum, Turkcell 245 4395. İyi günler, 4.foto Düzenleyen Science |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |