![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/06/2007 Saat 22:15 |
Merhabalar. Son modelimi payla?ayym istedim. Kit AFV modelin 35 ölçek Dodge u. Model 51 ve 52 versiyonlary yle bunlaryn WC ve MG versiyonlary olmak üzere 4 farkly ?ekilde yapylabiliyor. Benimkisi 82. hava indirmeye ba?ly WC 52 MG. Kit gerçekten müthi?. Parçalaryn uyumu müthi?. Yaparken hiç putty kullanmadym. Kitin tek kötü tarafy dekalleri. Ne yazykky da?ylmaya çok müsaitler. Oldukça u?ra?tyrdylar. Gözüme çarpan tek eksikleride bu kysymlarda oldu zaten. Boya olarak tamiya akrilikleri kullandym. Rengin monotonlu?u kyrmak için farkly tonlarda 3 kat postshade yaptym. Standart eskitme i?lemlerinden sonra toz görünüü ve at verni?i ile i?ini bitirdim. bulabirsem ön tampona ve arka kapa?y acyp kapayan yerlere zincir takaca?ym..Yanlardaki eklentiler tamiya.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() |
Ba?yly?y WC yazdy?ymy fark ettim. MG olacak. .. Birkaç resim daha.. ![]() ![]() Buda motor detayy. Yakyt kablolaryny kendim ekledim.. ![]() |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Cok güzel olmus, eline saglik Sancar ;)
Bu yanlarda asili cantalarin askilarinida kendin yaptin sanirim?? Bir de MG´nin sarjöründe de dekal olmasi gerekmiyor mu?? Tekrar eline saglik ;) |
|
![]() |
|
The_King
![]() ![]() ![]() |
Evet Özgür yo?urt kaplarynyn üstündeki aliminyum benzeri kapaktan yaptym. ?ekle girmesi, boya tutmasy vs ile çok kullany?ly bir malzeme. Dekale gelince malesef bir?ey yoktu kitte. :) |
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk...
Gerçekten güzel görünüyor... Tolga |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
The_King
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim Tolga |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk canavar gibi.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Nefis görünüyor, elinize sa?lyk...
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle güzel bir model olmu?. Ellerinize sa?lyk. Yeni AFV'lerinizi bekliyoruz.
Dodge WC52'lerin veya türevlerinin diyelim -kusura bakmayyn AFV özürlüyüm, modelleri yanly? söyleyebilirim-bendeki hatylary oldukça eski. Çocukluk yyllarynda Lüleburgaz ve Çorlu'da bu araçlary caddede görürdüm. Askerdeyken yapty?ymyz muhabbette çok azynyn faal oldu?u, önemli bir kysmynyn 1-2 yyl önce (2000-2001 gibi) hizmet dy?yna çykty?y söylenmi?ti. E?er bir gün denk gelirse tabi -ki uygun figür konusu hala muallak- bu resimdeki araçlarla bir Kybrys Bary? Harekaty dioramasy yapmak isterim... Foto?raftaki Dodge, sa?dan direksiyon :) ![]() Düzenleyen tozbek - 19/06/2007 Saat 09:04 |
|
![]() |
|
The_King
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim yorumlar için. Tolga Bey (yanylyyorsam düzeltin lutfen) Dodge laryn gercekten bir cok türevi mevcut. Ysimlendirmeleri anladygym kadaryyla WC den sonra 53, 54 vs dyye gidiyor. Farkly amaçlar için de?i?ik versiyonlary var. Atmy? oldugunuz resimdeki gibi sa?dan direksiyonlusunu ilk defa gördüm :) E?er illaki resimdeki olsun diyorsanyz öncelikle versiyonunu ö?renin.. :) bu linkte de?i?ik versiyonlaryna örnekler var.. http://www.us44.fr/articles.php?lng=fr&pg=55 Düzenleyen The_King - 19/06/2007 Saat 09:27 |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Alky?lyyorum...Çok be?endim , ellerine sa?lyk..
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Sancar. Özellikle tonlamalary ve eskitmeyi çok be?endim..
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
The_King
![]() ![]() ![]() |
Bu model cok uzun zamandyr yapmak isted?im bir modeldi Kaan. O yüzden u?rastym bildi?im kadaryyla. ?imdilik kapasite bu kadar :) Be?enildi?ine sevindim. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Bence harika görünüyor. Ellerinize sa?lyk.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |