Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Bir fikir | |
Yazar | Mesaj |
oculthanos
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: Bir fikir Gönderim Zamanı: 23/05/2007 Saat 19:29 |
Merhaba arkada?lar,
Size bir konuda dany?mak istiyorum. Elimde 7 yyldyr toplady?ym yakla?yk 2000 tane uçak (100 den fazla çe?it uçak) foto?raflary (dijital ortamda) var. Hepsi sa?dan soldan sitelerden bir araya toplady?ym fotolar. Bunlary bir yerlerde yayynlamak isterim herkesle payla?mak isterim. ?imdiye kadar en çok fotoyu bir arada gördü?üm site tayyareci.com ama orada da çok yeterli de?il. Bana fikirlerinizle yardymcy olursanyz sevinirim. |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 23/05/2007 Saat 19:43 |
O foto?raflaryn tahminen ço?unun copyrighty ba?kalaryna ait oldu?u için site dahilinde muhafaza etmemiz mümkün olmayabilir, ama e?er zipleyip rapidshare tipi bir payla?ym sitesine koyup linkini burdan verirseniz sorun çözülür.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
oculthanos
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 25/05/2007 Saat 08:15 |
Sayyn Ares,
Fikriniz için çok te?ekküler. Copyright konusunda haklysynyz kimsenin eme?ini çalmy? gibi olmak istemem o bakymdan yayynlama yapmak do?ru olmaz ama payla?ym olur. Ofisten rapid türü sitelere ula?ymym yok evde de adsl de bir sorun var o sorun çözülür çözülmez yükleyip link i buradan yayynlayaca?ym. Yakla?yk 330 MB boyutunda. |
|
alminaro
Üye Kayıt Tarihi: 04/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 25/05/2007 Saat 15:31 |
oculthanos bende görmek isterdim resimleri
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |