Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: z 3 | |
Yazar | Mesaj |
yildiray
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Konu: z 3 Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 00:42 |
merhaba arkadaşalr uzun bir aradan sonra yeni bir maodel aldım.bmw z3 .bmw hastasıyım.şu maketcilik hayatımda bir adet bmw m3 yapamadan ölürsem gözüm açık giderim.bu arada dijital fotoraf makinası alıyorum.inşallah aldığımda resimlerimle size katılabilirim.herkese selamlar
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 02:07 |
Resimleri bekliyoruz
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 23:20 |
Hah şöyle,işte şimdi oldu.Yıldıraycığım çok sevindim.Çünkü makine bu işin olmazsa olmazları arasına girmiştir.
Bundan sonra o güzel modellerini tüm arkadaşlarla paylaşacağın için senin adına çok sevindim. Düzenleyen HAKAN |
|
yildiray
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Gönderim Zamanı: 19/10/2005 Saat 01:09 |
bir an önçe resimleri internete yerleştirmeyi öğrenmem lazım.teşekkür ederim
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 19/10/2005 Saat 02:59 |
Yıldıray önce resimleri imageshack gibi bir siteye yükleyeceksin.Sonra da forumdaki resim ekle ikonuna tıklayarak imageshack'e yüklediğin resmin linkini adres olarak göstereceksin.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |