![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/05/2007 Saat 20:21 |
Merhabalar. Bende yary?maya F-100D modeli ile katylmak istedim. maket hepinizin bildi?i Esci. Bunlarda kutu ve parça resimleri.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Nahit - 03/05/2007 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Aslynda yapmaya ba?lamy?tym. Burda görece?iniz gibi maket parçalary silver plastik. Elimdeki di?er kitten parça resimlerini çektim. Umarym bir sakyncasy yoktur adminlerim.
![]() ![]() ![]() Elimde eduart detay setleri vardy içlerinden bir taneside F-100 için olan çykty. Gerçi bazyparçalaryny ba?ka bir F-100 de kullanmy?tym ama artan parçalar i?e yaracak cinsten. ![]() resim kalitesi için özür dilerim. Foto?rafcylykta pek ba?aryly de?ilim. Ama geli?tirmek için u?ra?yyorum. |
|
![]() |
|
gokhaneren
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Bu resim C modeline bir örnek benim foto?raf makinamdan...
Yer Ystanbul Havacylyk Müzesi(Ye?ilköy) ![]() |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Ne güzel bir Esci daha...
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Elinizde bu uça?yn boyama ?ablunu var my acaba 3-089
|
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar.
Modelimin kokpit ve ini? takym yuvalaryny plastik ve metal parçalarla detaylandyryp boyama i?ini bitirdim. ?imdi gövde ve kanatlaryn toplyyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Nahit,
Keyifli bir model oluyor. Yeni foto?raflary merakla bekliyoruz... Tolga |
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler Tolga. Hafta sonu 19 Mayys programynda görevliyim, epey ko?turacaz ama en azyndan pazar günü gövde ve kanatlary toplarym diye dü?ünüyorum. Bu arada pedallardaki yamulma düzeltildi :)
|
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
lüzumsuz bir soru olacak ama fotoeyç ler kendinden mi renkli,yoksa çerçeve de iken mi boyadyn.
|
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Hüdaverdi bey fotoeyçleri çerçeve üzerinde iken boyadym
|
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Hafta sonu biraz çaly?tym. Öncelikle kokpiti topladym
![]() Kokpiti yerle?tirip gövdeyi kapatmadan önce arka kanatlaryn slotlaryny plastikle doldurup ince matkap ucuyla deldim. ![]() F-100 ler park halindeyken arka kanatlar hidrolik basynç olmamasyndan dolayy hafif açyly durur. Bu yüzden arka kanatlary modifiye ettim. ![]() |
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Wing fence lerde olmasy gereken metal çykyntylary ince plastik ?eritlerden yaptym.
![]() Kanat üstünde olmasy gereken y?yklary dissolved puty ve kürdan vasytasyyla yaptym. ![]() Kanat üzerindeki gürntüleri böyle olacak. ![]() Gövseyi kapattyktan sonra elimdeki metal parçalardan kokpit detaylary ekledim. ![]() |
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Koltukta head rest ve kol dayama yerlerini metal parçalarla modifiye ettim. üzerine eklenecek parçalar var, onlaryda hafta içi ilave edeblirm. diye dü?ünüyorum.
![]() Para?üt yuvasyny belirginle?tirdim. Yakyt tanklaryny birle?tirdim, sorun çykarmadylar. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar.
hizmetiçi e?itim kursuna ça?ryldy?ym için pek fazla ilerleme kaydedemedim. Öncelikle kokpitin üst kysymlaryny siyaha boyadym buralara daha sonra eskitme uygulanacak. Burun motifinin beyazyny attym. ![]() beyazy maskeleyip motifin di?ar rengini attym. Esci bu kysmy mavi vermi? ama ben kyrmyzy boyadym. Çünkü bu kysym resimlerde kyrmyzy gibi durmaktaydy. Ayryca bu uçaklarda teknisyen olarak çaly?an bir arkada?ymyzyn babasyda bu rengin kyrmyzy oldu?unu söylemi?ti. ![]() Bu kysymlaryn resmini çekmeyi unutup maskelemi?im. Daha sonra eksoz kysmyndan boyaya ba?ladym. Ylk olarak gunzenin dark iron unu attym ve maskeledim. ![]() sonra model masterin gun metalini bu kysma ve top çyky?laryna attym ve maskeledim. ![]() son olarak gene model masterin titanyumunu attym ve maskeledim. ![]() ![]() Düzenleyen Nahit - 31/05/2007 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
Boya i?lemi bitti. Boyama a?amasyndan görüntülere devam. Daha önce eksoz kysmyny boyamy?tym. ![]() ![]() Boyady?ym kysymlary maskeledim. ![]() ![]() di?er boya ve maskeleme kysmlarynda foto?raf çekmeyi unuttum:) Bunlarda son hali. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
benim favorim bu olacak sanyrym.harika gidiyor.farkly tonlary farkly boyalarlamy yaptynyz?
burundaki boya konusu daha önce konu?ulmu?tu.kyrmyzymy mavimi karar verilememi?ti.en sonunda her iki renginde mevcut oldu?u anla?ylmy?ty. |
|
![]() |
|
Nahit
![]() ![]() ![]() |
Evet model master ve gunzenin metaliklerini kullandym.
|
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk nahit bey ba?aryly bir çaly?ma oluyor sonunu merakla bekliyorum kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |