![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 06:39 |
Araya bilimum araba yarislari, ortak proceler, yarismalar girdi ama benim tomofil macerasi devam ediyor..
Hatirlatma yapalim. Solda saga Jag, Bemeve ve Çezum: ![]() Aha bu da silver astarli sekilleri: ![]() Bu asamadan sonra gencleri boyaya almis, kah yere dusurmus, kah boyarken patlamistik. Devam ediyorus... |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Bir kac sefer inatla yere dusurdugum Jaguara atmaya calistigim pearl white ile basedemeyecegimi anlayip renk degistirdim (Stinca'yi seviyoruz tabe) :
![]() Saga donnn: ![]() Çezum profilden yakisikliymis, benim icin muhim degil, zira ben sadece jantlarini seviyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
|
USS Enterprise
![]() ![]() ![]() |
Aha cezaevi fotosu gibi bu da soldan:
![]() Arabalar selulozik oto boyasi ile boyandilar. Ucuz, parlak finişe musait ama kullanimi zor boyalar gibi geldi bana ama hepi topu 3-4 yerde kullandigim icin cok da emin degilim. Jagurdaki renk farkli gibi duruyor zira pearl white'i cikarinca beyaz astar attimdi: ![]() Sola donnn: ![]() Bemeve'ye ne oldu diye sormayin, bir baska topikte aciklayacam. Zaten guzel olmamisti serefsiz ![]() Her turlu yorum ve elestiriyi beklerim. Yikici elestiri yapacak olanlara boyumun 1,84, kilomun ise 120 civarlarinda oldugunu hatirlatirim ![]() Düzenleyen USS Enterprise |
|
![]() |
|
borakaraca
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() |
abi ne bulduysan boyamıssın maviye
bu mavi tanıdık geldi :)) |
|
![]() |
|
USS Enterprise
![]() ![]() ![]() |
Tabii tabii ta kendisi
![]() Bemeve farkli, Jag ve çezum farkli bir mavi, ki belli oluyordur resimlerden, niye tekrar yazdim bilmiyorum ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
Her turlu yorum ve elestiriyi beklerim. Yikici elestiri yapacak olanlara boyumun 1,84, kilomun ise 120 civarlarinda oldugunu hatirlatirim ![]() Boyun da kilon da benden fazla ama sen İstanbul'da, ben Ankara'da!!!! ![]() Benim de yaşım fazla, sen bana zaten el kaldırama!! ![]() ![]() Yani mavi boya illa da batıyor muydu da hepsine toplama kampı üniforması gibi dayanıp gittin? Bence o BMW de olan, ilahi adaletin bir tecellisi. Tesviye edip adam gibi bir renge boyamadan diğer boya işlerin da ters gidecek! UGH! Gamlı Baykuş'un sözü!! ![]() Seninki şeye benzedi; hani Henry Ford zamanında arabalar istenilen renkte sipariş edilebiliyormuş; siyah olmak şartı ile!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rudder
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
![]() ![]() ![]() |
Henry Ford zamanında arabalar istenilen renkte sipariş edilebiliyormuş; siyah olmak şartı ile!!
![]() ![]() ![]() |
|
Iyi Modeller
Ahmet |
|
![]() |
|
USS Enterprise
![]() ![]() ![]() |
Abi ben de mavi olmak kaydiyle her turlu araba yaparim, nedir yani ?
![]() Abi mavi boya batmiyordu da elimde yarim kilo daha var, daha cook mavi model izleticem insaallah ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
Abi ben de mavi olmak kaydiyle her turlu araba yaparim, nedir yani ? ![]() Abi mavi boya batmiyordu da elimde yarim kilo daha var, daha cook mavi model izleticem insaallah ![]() ![]() ![]() ![]() Olsun, sen yap ta isterse mavi olsun! Zevkle izleriz... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |