Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: japon yapıştırıcı sökümü | |
Yazar | Mesaj |
cemmms
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/08/2005 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Konu: japon yapıştırıcı sökümü Gönderim Zamanı: 10/10/2005 Saat 10:22 |
ilk sipariş model geldi... model gelince gerekli şeyleri sipariş edip toplayacaktım ama dayanamayıp japon yapıştırıcıyla topladım şimdi ise boyanması imkansız... boyanması için sökülmasi şart yani böyle oluncada çok büyük bir sorunum var japon yapıştırıcı sökülebilirmi eğer sökülebilirse nasıl???
Düzenleyen cemmms |
|
Ve tanri kizi yaratti...Erkeklerde kadini...
|
|
Burak Öztan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
Gönderim Zamanı: 10/10/2005 Saat 10:28 |
.
Düzenleyen Paranoyak |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 10/10/2005 Saat 11:25 |
capon noktalarına aseton damlat, aseton cozer caponu, ama dikkat et saydam parcalara gelmesin
Düzenleyen Ares |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 10/10/2005 Saat 16:29 |
Buzdolabının derin dondurucusuna koy, donsun. Sonra çıkar ve rahatça parçaları birbirinden ayır. Bu metod styrene yapıştırıcısında bile etkili oluyor, eğer iyice erimeden yapışmışsa...
Kolay gelsin! |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |