Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Sinemada tiyatroda ne var ne yok? | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: Sinemada tiyatroda ne var ne yok? Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 02:54 |
arkada?lar son zamanlarda sinemada izledi?iniz filmlerle tiyatroda gördü?nüz oyunlarla ilgili yorumlarynyzy buraya almak istiyorum.
böylece di?er kullanycylarda bu eserler hakkynda fikir almy?,haberimiz olmayan eserlerden haberdar olmu? kaçyrmamy? oluruz diye dü?ündüm. görü?mek üzere.. |
|
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 12:07 |
Ystanbul'da olan modelciler için son gitti?im oyun Rumuz Goncagül adly ?ehir tiyatrolary oyununu tavsiye ederim.Evde kalmy? bir kyzyn koca bulma çabalaryny canly müzik e?li?inde komik bir dille anlatan ve sykylmadan izleyebilece?iniz tv'den de yüzlerine a?ina oldu?unuz birçok de?erli oyuncuyu görebilece?iniz harika bir tiyatro oyunu...
Düzenleyen lombak - 04/02/2007 Saat 21:20 |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2007 Saat 04:21 |
maket yapmaktan kimsenin tiyatroya sinemaya vakti yok anla?ylan:)))
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |