Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Marder IIIM | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: Marder IIIM Gönderim Zamanı: 07/10/2005 Saat 21:04 |
Saygıdeğer zırhseverler. Geçen haftadan hatırlarsınız bu kocaman ölçekli modelin ilk kat boyasını attığımda göstermiştim. Şimdi bitmeye yakın, hatta bana kalsa bırakırım. Ancak gözünüze çarpan "burası yanlış" dediğiniz bir kısım varsa reja ederim uyarınız ben de düzelteyim. Saygılarımla...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 07/10/2005 Saat 21:37 |
Birincisiii, bu araç çok küçüüüüüük göremiyoooook...
İkincisi helal valla bu küçüklüğe güzel yapmışsın. Üçüncüsü, bu kadar çamura girmiş ve bir süre cephede kalmış araçların paletleri pas tutma eğiliminde, canın isterse paletlerin siyah alanlarını biraz paslandırabilirsin, güzel durur. İstemezsen yapma tabii, cepheye yeni geldiyse paletlerin cillop olması normaldir, tercih meselesi. Ellerine sağlık, aklına da sağlık. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 07/10/2005 Saat 22:04 |
Lütfen fotoğraflarda gençleri kötü alışkanlıklara özendirecek malzeme (bira kapağı, sigara vs gibi) bulundurmaYalım
Şaka bir yana süper olmuş. Ama arkadan çekilmiş resim göremedim hiç? Bir sorun mu var arka tarafta? Bir de bunlar çift halinde satılıyorlar değil mi? Eğer öyleyse diğerini de en kısa zamanda görürüz inşallah. Eline ve gözüne sağlık. Aklına sağlık diyemiyorum, ona olan olmuş gibi |
|
Kaank
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |