Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1/48 Fokker D VII | |
Yazar | Mesaj |
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Konu: 1/48 Fokker D VII Gönderim Zamanı: 14/12/2006 Saat 09:50 |
yary?maya ben de revell 1/48 fokker D Vyy ile katylayym dedim. uzun zamandyr elimin altynda duruyordu. kysmet burayaymy?.
Di?er markalaryn ayny kiti ile kar?yla?tyrdy?ymda arada farklary olan az detayly bir kit. bol çapak ve kalyp izi de kit ile ücretsiz verilmi? :D Katylan ve katylacak tüm arkada?lara ?imdiden ba?arylar, kazasyz belasyz bol modeller dilerim. |
|
SweetChild
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2006 Saat 17:37 |
Galeride ayny kitin tarafymdan ziyan edilmi?i durmakta. Bitince fena durmuyor. Fiyat/sonuç dengesi göz önüne alynyrsa bence gayet güzeldir. Çift kanatly uçak deneyiminizi bilmedi?im için uyarayym dedim; ?ayet Göring yapmyyorsanyz sakyn ola önce birle?tirip sonra boyamaya kalkmayyn. Üst kanady yapmadan önce mutlaka gövdenin boya ve dekal i?lerini yapyn. A?latyr:} Kolay gelsin.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 17/12/2006 Saat 16:00 |
Hadi bakalym ba?arylar. Ben daha karar vermedim sanyrym yaryn ak?am belilerim modelimi. Kolay gelsin.
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2006 Saat 00:01 |
eveeeet.
biraz zor, yava? hareket ediyorum. malumunuz yyl sonu. fakat ?unu da dü?ündüm, ben mi yava?ym arkada?lar my çok hyzly =D. üst kanady topladym, dekallerdim, vernikledim. motoru bitirdim, üstsiyah, alt taraf metalik, bir de koltu?u bitirdim. ama ?öyleki, buldu?um kuma? parçasy ile koltu?u kapladym. bu da benden olsun dedim :) kysmetse süre bitmeden bitiririm. herkese kolay gelsin. iyi modeller. Düzenleyen SweetChild - 21/12/2006 Saat 17:33 |
|
SweetChild
|
|
Blackbird
Üye Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Gönderim Zamanı: 23/12/2006 Saat 01:00 |
Süper!
Elinize sa?lyk :D |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |