![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/12/2006 Saat 00:07 |
Çykartma gemisinin içine 2 adet AFV koymayy dü?ünerek
1.si olan kangaroo nun yapymyna geçtim.Sherman ?asili bu cihazy serdar aytemiz den yapylmamy? olarak almy? idim.Önce yürür aksam ve iç montajy yapyldy. ![]() ![]() ![]() Kitin diger bolumlerinde tamamladyktan sonra boyama safhasyna gectim.Gunze 78 no WWII usa tank ile üst boyama ,paletler tamiya mat black ile boyandy.eskitme öncesi resimledim. ![]() Kit eski oldu?u için decaller bozulmu? idi bende artyklardan 2 adet decal yapy?tyrdym geceleyin ve hyzly yapynca hata kaçynylmaz oluyor galiba yanly? oldu çünkü kanguru decal avustralya ya ait ve avrupa da hiç olmady? ![]() ![]() üstündeki yvyr zyvyr yapy?tyryp eskitme ve kirletme olayyny tamamlayyp görü?lere hazyr hale getirdim.resimleri çektikten sonra paletlerin uç kysymlaryna metal eskitme yaptym. Bu araca bol pervaneli avy diliyorum. Yyi Maketler Tora Bora ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen torabora - 19/12/2006 Saat 22:50 |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
paletlerin metal eskitmesinin resimlerini çekip ekledim.
Yyi Maketler TORA BORA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: torabora
Kit eski oldu?u için decaller bozulmu? idi bende artyklardan 2 adet decal yapy?tyrdym geceleyin ve hyzly yapynca hata kaçynylmaz oluyor galiba yanly? oldu çünkü kanguru decal avustralya ya ait ve avrupa da hiç olmady? Bu bahsetti?in "kanguru" alt tarafynda A2 yazan decalmi? E?er öyleyse o ingilizlerin "çöl fareleri" tümeninin i?aretidir avustralya de?il. Geçen sefer resimlerin hepsi açylmady?y için görmemi?tim. Post ba?yna 3 resim diye bo?una yazmyyorlar :). Düzenleyen idris - 22/12/2006 Saat 21:53 |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ydris'in dedi?i gibi o kanguru de?il, Barboa my borbao mu nedir, çöl faresi, 8. Ordu'nun i?areti.
Bir de Taryk abi dikkatimi çeken bir nokta oldu. Aracyn önüne kum torbasy yy?my?syn, çok güzel durmu? ve zamanynda çok syk yapylan bir uygulama. Peki ama, 2 tane benzin bidonunu da neden araya syky?tyrdyn? Biri ki tam sürücünün önünde, isabet aldyklarynda alev alyrsa tam ?enlik! Bence onlary aracyn arkasynda kuytu bir yere al. Kum torbalaryyla birlikte kullanylynca fazlasyyla tezat olu?turmu?. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Su onlar su.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Üzerlerinde G yazyyor, benzin bidonu onlar :) Redneck Amerikan erleri kary?tyrmasyn diye su bidonlarynda "WATER" yazyyor e??ek gibi.
Ha, "Bu iyice ?a?kyn bir er, içine su doldurmu?, hadeee" mazereti öne sürülecekse susma hakkymy kullanaca?ym :) Ayny ?a?kyn er önde mühimmat kutusu da unutmu? olamaz de?il mi? Tamam tamam sustuuum. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
G yazyyosa içinde "gin" vardyr.
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Redneck Amerikan erleri kary?tyrmasyn diye su bidonlarynda "WATER" yazyyor e??ek gibi. Ha, "Bu iyice ?a?kyn bir er, içine su doldurmu?, hadeee" mazereti öne sürülecekse susma hakkymy kullanaca?ym :) Sus bence. Sence çöl fareleri amerikan tümeni mi? |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
ahanda maketim yapylmy? :)
züper |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Döndü?üm vakit ?unu yakyndan görmek içi sabyrsyzlanyyorum. Eline sa?lyk.
Bu arada Emre sen hemen askere gel neyin ne oldu?unu iyice göreceksin :D |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Byrak bu tehditleri Aygün, ben en azyndan ayak sürümeden gidece?im... Kahraman asker olmadan önce ne a?lady?yny ben bilirim be :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |