![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
shazneci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/12/2006 Saat 06:37 |
Pistolelerin karşılaştırmalı testleri ve temizliği ile ilgili incelemeleri ve zahmetleri için modelciler adına ustalara Arkut Y.YÜKSEL - H.Ufuk AYDINER'e teşekkür ederim.
Selçuk HAZNECİ Düzenleyen shazneci |
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Abi helal olsun.Gerçekten hem çok sürükleyici hemide faydalı bir çalışma olmuş.Ayak üstü sevaba girdiniz.Fikrinize sağlık.
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
İlginiz için teşekkürler, maksat iş görülsün;)
Uygar temizleme ve test olayını sürükleyici olarak nitelendirip macera romanı formatına soktun ya, ne diyeyim ben sana:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Çekirdeği zulaladım.Lost ve 24 gibi bununda sezonlarını bekliyorum abi.
Saygılar:) |
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |