![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Tuna
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/11/2006 Saat 17:30 |
Merhaba,
Ben iş nedeniyle Bursa'ya yeni taşındım ve burada model malzemelerini ve de özellikle tamiya ürünlerini temin edebileceğim bir yer arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Sayılarımla, Tuna |
|
Tuna Yesilkanarya
|
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Malasef Bursa'da bu tür malzeme ve özellikle Tamiya yok. Zafer Plazanın en alt katında Armağan Oyuncakcılık'da Revell maketleri ve boyaları var sadece. Bu arada hoşgeldiniz.
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Nazilli yada bana mesaj at,ne arıyorsan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Tuna
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk:)Ben bursada modelcilikle ilgili ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim yerlerin nereler olabileceğini ihtiyaçlarım oluşmadan öğrenmek istedim.İstanbul'ada sıkça giden biriyim.Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda istanbuldan alışverişimi tamamlıyıp dönücem.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim,sizinde bir ihtiyacınız olduğunda yardım edebilmek dileğiyle.Teşekkürler
Tuna |
|
Tuna Yesilkanarya
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
bursa gibi bi şehirde modelcilik dükkanı olmaması gerçekten çok üzücü.malzemelere ulaşamayan arkadaşlarımız internet üzerinden malzemeleri edinme yoluna gidebilirler eğer çekiniyolarsa bizlere söylesinler biz ne gerekiyosa yaparız seve seve.
kolay gelsin:) |
|
![]() |
|
KeNe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Tuna,
ben de yeni basladigimda ayni dertten muzdarip idim malesef. ve halen daha bursada modelcilikle ilgili bir magaza yok. ben herseyi internetten aliyorum. 1-2 gun icinde elimde oluyor. asagida alis-veris yapabilecegin siteler mevcut: http://www.hobbytime.com.tr http://www.modelizmo.com baska siteler bilen varsa eklerler buraya... yurtdisindan da alis-veris yapabilecegin siteler var elbet. istersen onlarin da url lerini yazabiliriz buraya Kolay Gele... mesut TUNGA... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |