Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Askeri araç tozlama | |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Konu: Askeri araç tozlama Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 21:32 |
Boyası, verniği, yıkaması ve yağlaması bitmiş mat vernik bekleyen bu SU-100 mat vernikten önce yaptığım toz efekti denemesine kurban gitti
Bir yerde okuduğum bir tutam Tamiya Buff bol miktarda incelticiyle öldürülüp makete atılır tarifini uyguladım. Karışım önce damlalar halinde toplandı daha sonra akma ile aktivite sonuçlandı. Birkaç dakika "ne yapacam?" diye düşündükten sonra soluğu lavaboda aldım, bir güzel yıkadım. Sonuç aşağıda görünüyor. Dekalin üzerindeki izi saymazsak çok da feci olmadı gibi. Bu tür zararlı işlerle uğraşacağıma şunun paletlerini yapsam daha iyi olacak |
|
Kaank
|
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 21:42 |
Kaan bey
bence gayet iyi olmus decalin ustundeki de oyle önemsenecek birsey değil. Mat vernikten sonra daha da kendine gelir... Kolay gelsin... Düzenleyen judas |
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2005 Saat 02:40 |
Kaank
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2005 Saat 09:53 |
Elinize sağlık Kaan bey, Tamiya Buff'ı çok inceltince yüksek basınçla atmanızı tavsiye ederim.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 09/10/2005 Saat 03:16 |
Bence hiç bir şey için geç sayılmaz biraz toz kuru pastelle bol miktarda kirletin hala temiz görünüyor.
Bir miktarda boya çiziği vs olursa güzel olacak. |
|
ex copilot.
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 09/10/2005 Saat 11:04 |
Bugün maketleri yakından gördüm.Gayet güzel olmuşlar.
Böylece bırak diyecektim ama daha palet işi var . |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |