Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Alym-Satym
 Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym
Mesaj icon Konu: airbrush kompresörü Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ayazgozlu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı ayazgozlu Cevaplabullet Konu: airbrush kompresörü
    Gönderim Zamanı: 15/11/2006 Saat 07:31
arkadaşlar ben bundan bir kaç ay öncesine kadar kendi çapımda sadece fırça ile maketlerini boyayan bir çaylaktım. airbrush almamla birlikte kompresör ihtiyacımı nasıl gideririm diye araştırmaya koyuldum. karşılaştıklarım inanın beni çok üzdü. (yalnış anlaşılmasın bir atelyem falan yok bazıları beni yalnış anlıyorda o bakıma bunu belirtmek isterim :) ve neden bu kompresörü bu kadar pahalı yaparlar bilmem ama kendi kompresörümü kendim yaptım. inanın piyasada satılanlardan daha güzel oldu (daha profesyonel :)
- 1/6 ekovat
- 8lt hava tankı (3mm sacdan özel yapılmıs tahliye vanalı)
- 1-5 bar regülatör
- 1-5 bar arası basınç otomatiği (tank içinde basın ayarlı set değerine gelince çalıştırmak ve stop etmesi için)
- ve tüm bu ekipmanları kapalı bir kutunun içine koydun (sacdan 60x30mm yükseklik: 30mm, tekerlekli ve üste taşıma kolu var)
bu saydığım özelliklere sahip kendi evimde yaptığım bu kompresör piyasada bize epey yüklü meblalara satılıyor. eğer bu sekilde bir kompresör arayan arkadaşlar varsa malzeme masrafından sonra üzerine sadece el emeğimi koyarak sadece 250ytl 'ye isteyenlere yapmayı düşünüyorum. eğer boyle bir cihaz arayan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler
0505 8102821 serdar
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04