![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/11/2006 Saat 20:47 |
Benzer konuların özel durumunu rahatsız etmek istemediğim için buraya yeni başlık açmak istedim.
Aşağıdaki fotoğrafda kokpit penceresinden sarkmış Ercan Karakaş beyler yanlarında Gürol,Çallı,Candeler ve Köfte beyler olduğu halde. Bir iniş hatırası. ![]() Bu fotoğrafta landing roll hatırası. ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
elbe1
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/05/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 149 |
![]() ![]() ![]() |
:))eğlenceli olmuşa benziyor...
|
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Özellikle ikinci foto süper:)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
:) Hakikaten süpermiş. ehehe
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
elbe1
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/05/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 149 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam, bu tayyare daha sonra Sivil Havacılık'ta modifiye edilip, havcılık müzesi'ndeki "Pino"ya gönderilen değil mi?
|
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan abi fotoalrı görmüştüm ve o zaman da çok gülmüştüm.2. foto süper. yer çekimsiz ortamı yaratmışsınız bile:D
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Ay, ay, ay...
Diorama yapasım geldi. Altına da yazacan, kaptan pilot oldu, şu havayollarında, vb... Sonrada üstüne cam kaplayıp Atatürk Havalimanı'na koyacan. Bir kopyasını da Eskişehir Sivil Havacılık'a yollayacan :) Bu enkaz, önce Muttalip'te askeri silah deposunun orada dururdu. Sonradan Sivil Havacılık tarafına intikal ettiydi. Gövde toparlanırken hangarda haber yapmıştım... :) Nerden nereye... |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
hemde ne ay ay ay....bi tarihsiniz birader...Ercan Tolga ya haber ver toplantı için....ki vardır haberi...ne olur ne olmaz....bekliyoruz....aman ha....
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Evet şimdi Eskişehir müzedeki DC3. Uzun süre muttalip çayırında yatmıştı.
Bu arada fotoğraf tarihi 1993.. Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
sniper
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Captainairbus
Evet şimdi Eskişehir müzedeki DC3. Yolunuz bir daha Eskişehire düşerse müzeye uğrayıp bol mantarlı pizzanızı DC-3 içinde yiyebilirsiniz. Afiyet olsun. Kemerlerinizi takmayı unutmayınız, iyi yolculuklar dileriz :) |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
![]() |
|
elbe1
![]() ![]() ![]() |
Ama 2-3 yıldır pino kapalı...:((((
Eskiden ne güzel, hafta sonları gidip bol mantarlı pizzamzı yerdik orda...:((( Bı arada; aslında konuyla ilgisi tartışılır ama, yakında olduğu için belirtmek istedim... Müzedki RF-4'ün son halini göreniniz var mı?Ben ana yoldan geçerken gördüm ve şok oldum...Hava alığı üzerideki 4 rakamlı gövde no duruyorsu ama kamosu griydi... Bir yanlışlık yok mu bunda? iyi modeller Düzenleyen elbe1 |
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: elbe1
Ama 2-3 yıldır pino kapalı...:(((( Eskiden ne güzel, hafta sonları gidip bol mantarlı pizzamzı yerdik orda...:((( Bı arada; aslında konuyla ilgisi tartışılır ama, yakında olduğu için belirtmek istedim... Müzedki RF-4'ün son halini göreniniz var mı?Ben ana yoldan geçerken gördüm ve şok oldum...Hava alığı üzerideki 4 rakamlı gövde no duruyorsu ama kamosu griydi... Bir yanlışlık yok mu bunda? iyi modeller göksel hocam çok net bir şekilde görmüşsünüz.RF-4 de gri kamo var.Aynı şekilde F-104 de de.Ve F-5 de.(2020 F-5 derseniz belki doğru olabilir) |
|
|
|
![]() |
|
elbe1
![]() ![]() ![]() |
Bi yanlışlık yapıldığı doğru o halde...Müzedekiler bunun farkında mı acaba?
|
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Vallahi Ünal başçavuş la tanışıyoruz.En son müzeye gittiğimde tanıştık.müzeye girerken tanıştık.müzeden çıkarken söyleyecektim fakat kendisini göremedim bir daha.Ama yanlış çok büyük benceede...
|
|
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bu facia ile bende kurs için Eskişehire gittiğimde karşılaştım. Hatta F-104 yeni boyanıyordu. Korkarım bu gidişle müzedeki S-2'de F-16 kamosuna sahip olacak :)
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
![]() buyrunuz.bahsi geçen F-104... |
|
|
|
![]() |
|
elbe1
![]() ![]() ![]() |
Bu konu ile ilgili olarak Hv.Kuvvetleri sitesine bir mail attım...Bakalım nasıl bir yanıt gelecek? (Daha doğrusu bir yanıt gelecek mi?:))
|
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
sniper
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinde boyayacak bi tek bu boya kalmış bunuda yeni nesil F-104 ve RF-4 lere uygulayalım dediler herhalde...
|
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |