![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31/10/2006 Saat 01:00 |
Alman uçaklarından devam ediyorum. Mevsimsel bir durum olsa gerek :D
Maketin içeriğini merak edenler için ; almanca olmasına rağmen detaylı görüntüler. Alttaki cihazın gövdesiyle, altındaki el arabası ;) sonradan yapılmış, kanatlar eski kalıptan. Buna rağmen kanat gövde uyumu fena değil. Uçağın iniş takımı ve yuvası PE parçalarla zenginleştirilmiş olduğundan herhalde kapakların uyumunu hiç test etmemişler. Öyle ya o kadar detayı gören kapatmaz tabi :) Ama alttaki cihazın kapaklarının kapalı olması gerektiğinden bir ton macun işi çıktı. Kabaca böyle bir şey; ![]() |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel görünüyor Rahmi Ağabey :D Kit hakkında biraz bilgi verebilirmisin?
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Yukarıda link vermiştim, kutunun içeriğini görebilirsin. Eski Trimaster Me 262 'nin yanına altındaki arabayı ve ilave gövdeyi eklemişler. Gerçek uçağa daha geçmediğim için genel bir izlenim belirtmem zor. Bakalım ilerledikçe hep birlikte fikir ediniriz ;)
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Dışardan pek belli olmuyor güzel gibi gözüküyor ama macun işi çıkardı demişsin:DNeyse ilerledikçe hep birlikte görelim doğru söylüyorsun:)
İyi çalışmalar:D |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Cuma akşamı öyle bir start alıcam ki aklınız şaşıcak vallahi:DŞöyle modeller yapmayın.sınav haftam içim gidiyor.
Rahmi abi kolay gelsin.İlk defa gördüm.aşaştım kaldım bu uçağa vallahi... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Mis gibi olacak bu mistel.. :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili arkadaşlar, Mistel'in anlamı nedir? Birbirine altlı-üstlü eklenen uçaklara mı deniyor? Konuyu merak ettim, bilgisi olan paylaşırsa sevirim.
Saygılar |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
İçine tıka basa patlayıcı doldurulmuş, uçaktan bozma bombalar ve bu güdümlü bombayı kontrol etmek için tepesine yerleştirilmiş bir uçak. Şeklinde özetleyebiliriz. Konu hakkında gereğinden fazla bilgiye betah.co.il adresinde "mistel" şeklinde arama yapıp, çıkan kitabı indirerek ulaşabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |