![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
shazneci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() Gönderim Zamanı: 15/10/2006 Saat 02:46 |
Gecen gun bir Fransiz musterimle sozde 'Ermeni Soykirimi' ile
ilgili konusurken ona sunu soyledim: " Anlamadigim bir sey var. Biz kimsenin isine karismazken ozellikle Avrupa ulkelerinde Turkiye hakkinda kendi kendilerine kararlar almak gibi bir aliskanlik var. Ustelik siz Fransizlar Cezayir'de uyguladiginiz seri cinayetleri unutuyorsunuz. Nasil olup da bir numarali demokrasi savunucusu oldugunuzu iddia ediyorsunuz anlamiyorum. Bunun uzerine Fransiz musterim sordu: - Fransa'nin sembolu nicin horozdur biliyor musun? - Bilmiyorum, neden? Cevabini, hicbir kelimeyi degistirmeden aynen tercume ediyorum: - Kendi ayaklari bokun icindeyken sarki soyleyen tek hayvan horozdur da ondan! "moderatör arkadaşlar önceki konuyu kapatmışlar bunuda kapatabilirler haklı olarak ama yaşanmış birşey olduğundan yazmadan edemedim." Düzenleyen shazneci |
|
![]() |
|
SADAK taşıyıcı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
![]() |
Arkadaşım ,onlar sömürgecide ondan herkesin işlerine karışıyorlar.Geçmişten gelen alışkanlıkları
Düzenleyen SADAK taşıyıcı |
|
![]() |
|
SADAK taşıyıcı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
![]() |
Ne demişler 'ülkelerin dostları yoktur,ÇIKARLARI vardır.'
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() |
Orjinalini yazan: SADAK taşıyıcı
Ne demişler 'ülkelerin dostları yoktur,ÇIKARLARI vardır.' Bu çıkarları kullanabilmek için egemen,tam bağımsız olabilmek lazımdır..!!!!! Birazda kendimizde arayalım.... Düzenleyen saral100 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |