Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: AİRBRUSH,I OLMAYANLARA | |
Yazar | Mesaj |
volchanick
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Konu: AİRBRUSH,I OLMAYANLARA Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 09:48 |
Badger marka airbrush ım kısa bir zaman önce bozuldu ve onun bozulmasıyla benimde morelim bozuldu. Bir yolculuğum sırasında ankara hobytime dan 50 ytl ye bir air brush daha aldım. Yalnız bu arada bir makina mühendisi arkadaşım sen bana ver ben bir bakayım tamir etmeye çalışayım dediği badgerimi tamir etmiş.Artık yeni aldığım airbrusha ihtiyaç kalmadı. Eğer isteyen arkadaş varsa para karşılığında değil tamamen takas olmak kaydıyla başka bir arkadaşımın yararlanmasını istiyorum. Airbrush çok çok iyi bir air brush değil ama iş görüyor birkere kullandım astar boya atmak için. Rus malı teknolijisi çok ileride değil ama sağlamlığı tam. Bu arada takas karşılığı airburh a sahip olmak isteyen arkadaşların tekliflerini bekliyorum. Sivil araçlarla ilgileniyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |