![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 07:28 |
![]() ![]() Arkadaşlar,ilk defa Phantom yapıyorum, sorun şudur ki; kutudan iniş takımı kapağı görüldüğü üzere tek parça çıkıyor, ilk resimdeki parçayı bunu keserek mi elde ediyoruz, yoksa PM Model'de bu parça hiç mi yok? |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
keserek elde edecez sanırım pm nin bence en berbat kiti f-4 ben orayı kesmiştim tabi küçük olduğum için gerçeği gibi yapamadım.Araştırmamız gerek.Kolay gelsin.... :)
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Aslında tatlı bir kit ama ne işse dünyada ilk ve tek 1/96 ölçekli kiti bu olsa gerek.
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de aynı şekilde keserek yapıcam.Kit çok şeker gerçekten.Hele ki yeni çıkan dekallerle daha da hoş olmuş.bende kiti yapıcam.içe detaya çeviricem ve elerron ve flapları biraz indiricem.kolay gelsin size...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
tamam güzel kızmayın ya :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |