Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Merkava | |
Yazar | Mesaj |
XYZX
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Konu: Merkava Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 06:23 |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2006 Saat 03:03 |
çok güzel olmuş.bende sipariş vermeyi düşünüyorum bugün yarın.zor kısımları varmı?
|
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2006 Saat 03:22 |
Elinize saglik, gayet güzel görünüyor..
Rengi nedir acaba?? |
|
XYZX
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2006 Saat 17:50 |
Orjinalini yazan: Burak
çok güzel olmuş.bende sipariş vermeyi düşünüyorum bugün yarın.zor kısımları varmı? Turret ın arkasındaki bustle rack dedikleri parçanın altına fileyi yapıştırmak herzamanki gibi zordu(neyseki fileyi küçük vermiyorlar),Tamiya turret ın çevresini dolanan halatı plastikten düz vermiş onu iki kez eğip takmak gerekiyor bu sırada kırıldı bende daha sonra telden örüp taktım.Parçalar lego gibi, sorunsuz bir kit Orjinalini yazan: freeman
Elinize saglik, gayet güzel görünüyor.. Rengi nedir acaba?? XF-59 tamiya olması lazım Gunzede karşılığını bulamamıştım karşılığı olan rengin pek alakası yoktu sonrada mat vernik atarken içine bolca flat base attım hem renk biraz açıldı hemde tozlu gibi oldu. |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 22:50 |
verdiğniz bilgiler için çok teşekkürler.
yeni modellerinizle sizi yine görmekten mutlu oluruz. kolay gelsin görüşmek üzere.. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |