Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: (yardim) antalyada tamiya 1/24??? | |
Yazar | Mesaj |
neutro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Konu: (yardim) antalyada tamiya 1/24??? Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 18:51 |
merhaba herkese, kuzenim antalya'ya taşındı genellikle sivil arac maketleri yapıyor buara döne döne maket alabilecegi biyer arıyor.antalya'da tamiya 1/24 plastik moceller satan biyer varmı? (öncelik bu tabiki)diger maketlerde olur ama antalyada bildiginiz duydugunuz maketçi yada satın alabilecegi başka biyer varsa paylaşırsanız sevinirim, tşk, herkese bol maketli günler
|
|
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
|
|
onurku
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 22:22 |
1.5 sene önce Antalya'da otururken sadece Toys'r us 'ta ve D&R mağazasında maket satılıyordu. Onun dışında Tamiya veya diğer markaları veya boyaları internetten alıyordum. 1 veya 2 günde elimde oluyordu.
|
|
alobar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10/11/2005 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 23:41 |
Antalya da D&R dışında model satan yer yok. Oralarda da Tamiya yok. SAdece Revell.
|
|
neutro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 23:47 |
teşekkür ederim :( sadece revell olması üzücü, ankaradan halletmeye calışıcaz artık
|
|
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 01:20 |
selamlar
isterdeniz denzilden istediklerinizin tedariğinde yardımcı olmaya çalışırız. iyi modeller Düzenleyen SweetChild |
|
SweetChild
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |