Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 04481 Revell Eurocopter EC 145 ADAC | |
Yazar | Mesaj |
Yaku
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: 04481 Revell Eurocopter EC 145 ADAC Gönderim Zamanı: 05/10/2006 Saat 22:53 |
Herkese selamlar
Ara verdiğim modelciliğe tekrar başlamak istiyorum. Başlangıç kitim Revell'in helikopteri. Kit hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim. Birde yapılmış halini görebileceğim bir site varmıdır. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Bu arada modelciler.org zamanında isimlerini hatırladığım arkadaşları tekrar burada görmekten ve çalışmalarını incelemekten büyük bir keyif almaktayım. Herkese iyi modeller. |
|
tulgen
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
Gönderim Zamanı: 05/10/2006 Saat 23:32 |
Bu helikopter de bende sırasını bekliyor. Fiyatına göre çok detaylı ve kaliteli bir kit. Muhtşem iç dış detaya sahip. Ancak ara vermişseniz bu modelden önce başka kitler ile pasınızı atmanızı tavsiye ederim.
|
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 09:15 |
Bitmiş halini bilmem ama,referans için www.airliners.net tavsiye.ADAC versiyonuda illaki vardır.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |