Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: 1/35 Tamiya Pz.IV Ausf.D | |
Yazar | Mesaj |
pascalpati
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
Konu: 1/35 Tamiya Pz.IV Ausf.D Gönderim Zamanı: 12/09/2006 Saat 12:55 |
merhabalar, ilk afv denememdi ve birdaha afv yapacakmıyım bilmiyorum ama denemek ve sizlerle paylaşmak istedim. Vinil paletleri tornavidayı ısıtarak yapıştırmayı beceremediğim için oldukça zorlandım ve paletler düzgün birleşmedi. Ayrıca paletleri birleştirdikten sonra takmaya çalışırken de çok zorlandım. Ama sonuçta ortaya birşeyler çıktı...
|
|
Ulas Demirdag
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 12/09/2006 Saat 18:18 |
Güzel olmuış,ellerine sağlık.Bende bu işleri beceremem diye girmiyorum...
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 12/09/2006 Saat 18:28 |
Ulaş AFV den pek anlamam o yüzden bende girmiyorum bu işe.Ama senin model çok güzel görünüyor.Yandan çektiğin fotoda palet birleşimin kendini çok belli ediyor.Onun dışında ben rahatsız edici bir şey göremedim.Çok güzel.Eline sağlık.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |