![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Levent Basara
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/09/2005 Saat 07:34 |
Bu kit hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var? Model eski Pro-Modeler kiti mi yoksa Monogram kalıp mı? Kanatları CaseX mi? Dönüştürme yapmadan kutudan çıktığı gibi Türk yapılabiliyor mu? Kokpit detayı ne durumda? Son olarak kit dışa mı içe mi detay? Bu modeli yapmış ya da depoya atmış birileri varsa bir zahmet bana bilgi verebilirse sevinirim.
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Promodeler,
Türk oluyor; Ucuz; Dışa detay, Kokpit canavar ama içersi ters açı olduğu için görülemiyor çoğu, Üst alt gövde birleşiyor arka nahiyede dikkat gerekiyor. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Levent Basara
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
![]() ![]() ![]() |
Sağol Ufuk. Bu aralar şeytan dürtüyor beni... Dışa detay olması bu kiti almamam için elimi kuvvetlendiriyor. Öte yandan içe detay 48 ölçek F-102 çıkması da çok zayıf bir ihtimal. Du bakalım
![]() |
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Aabi elini kuvvetli tutmaya devam etmeni tavsiye ederim. Tayyare konusunda zır cahil bir kişi olarak, geçen sene alete daldım. Halen utanç rafındaki (shelf of shame) yerini o da sağlam tutuyor:
![]() ![]() ![]() Etmem gereken tesviyeyi, açmam gereken komple içe detayı vs. düşündükçe hafakanlar basıyor. Türk jet uçağı edeyim hayalim bu cihazla bir hayal olarak kalmaya devam etti. Haa çok güzel yapan tayyareciler muhakkak vardır. Ancak o kişi ben değilmişim. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: carlgustav
...Türk jet uçağı edeyim hayalim bu cihazla bir hayal olarak kalmaya devam etti.... Bu işin ilacını biliyorsun herhalde; gel gel gel Kartel'e gel, cinai şebekeke ![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Levent Basara
![]() ![]() ![]() |
Aman diyim. Barkınım o fotoğrafları gördükten sonra tamamen soğudum kitten. O ne yav öyle resmen odun gibi bir model bu. Uçağın altı "ben uyuşmazım arkadaş" diye tutturmuş gidiyo. Zaten 72 ölçek modele bile en az 2 ay harcıyorum, bu kitle artık hiç işim olmaz. Beni bu sevdadan vazgeçirdiğin için teşekkür ederim. Görüntüler bana yetti.
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Beni de bir korku sardı brrrrr.
Bu arada shelf of shame lafına koptum. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
afterburner
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
şu anda ben de bu modelle uğraşıyorum. bakalım neler olacak
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Olur..olur..başka seçenek yoksa uğraşmaya değer.
![]() Selamlar |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |