![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/09/2006 Saat 04:30 |
Jet sever derğerli arkadaşlarıma merhabalar ben jet planları arıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz illaki f-104 değil bütün jet planları [email protected]
bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum...herkese saygılar.. Düzenleyen akhilleus |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Plandan kastettiğiniz böyle birşeyse,bize istediklerinizi yazın.Yoksa hepsini paketleyip atmam pek olası değil:)
![]() Ayrıca nette "diagram" , "cut-away" gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsiniz. |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
sniper
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
![]() ![]() ![]() |
Forumda daha önce vermiştim ama yine vereyim işinize yaracaktır umarım. Bazıları uçağın versiyonları bazıları da kesitlerini içeriyor.
Link |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
merhabalar değerli arkadaşım çok teşekkür ederim beni fazlasıyla mutlu ettin allah ne muradın varsa versin inşallah allah razı olsun senden çok sağol ....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |