Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: LSP | |
Yazar | Mesaj |
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Konu: LSP Gönderim Zamanı: 06/09/2006 Saat 23:45 |
Large Scale Planes sitesini geziyorum da adamlar sıyırmış abi yaa... Hele o Rodney Williams yok mu ?!
Herifçoolu baştan teyyare yapıyo yaa... Yakında Murat' ı da orda görürseniz şaşırmayın... News bölümünde "Kıskançlık cinneti geçiren beceriksiz maketçi taslağı LSP' yi bastı !" başlığı altında, Adı açıklanmayan saldırgan, site yönetim binasını basıp maketleri kırdı ve site yöneticileine kafa attı. FBI, "Makette 11 Eylül Olayı" olarak tanımladığı olayın failinin Türk asıllı olduğunu, orta yaşlarında ve maketçilikte beceriksiz olduğunu açıklamakla yetinerek örgüt bağlantısından şüphelenmediklerini belirtti. LSP yöneticilerinin yedikleri kafa darbeleri ile hafif yaralandıkları, durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi. Açıklama yapan ve adı açıklanmayan yetkili, "çocukluğunda ve yetişkinliğinde dandik maket yapması yüzünden psikolojik sorunları olduğuna inanıyoruz; kendisini affedecek ve kırdığı maketlere karşılık paspasçı olarak çalıştırcaaz" dedi...." |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |