Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: SIDEWINDER | |
Yazar | Mesaj |
özgür taşkıran
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Konu: SIDEWINDER Gönderim Zamanı: 29/08/2006 Saat 10:12 |
F-102 BÜLTEN YAZISINDAN SONRA YİNE İLGİ ÇEKECEĞİNİ VE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZIN YARARLANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM FINE SCALE'DE YAYINLANMIŞ SIDEWINDER'IN TARİHÇESİ VE VARYANTLARINI ANLATAN VE BU VARYANTLARIN RESİMLERİNİ İÇEREN BİR YAZIYI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM. UMARIM TÜM ARKADAŞLAR İÇİN YARARLI OLUR.
HERKESE İYİ MAKETLER................ NOT: BAZILARI YAMUK TARANMIŞ AMA İDARE EDİN :) "> "> "> "> |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 29/08/2006 Saat 10:14 |
F-102 DEKİ HATAMIDA TELAFİ ETMİŞ OLURUM BELKİ.
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 29/08/2006 Saat 23:49 |
Orjinalini yazan: özgür taşkıran
F-102 DEKİ HATAMIDA TELAFİ ETMİŞ OLURUM BELKİ. Ne hatası olur mu öyle şey dalgınlık diyelim :D Sidewinderda iyi oldu valla çok teşekkürler. |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 00:15 |
SAM sisteminde sidewinder ha?
Vay... Sea Sparrow' dan sonra bu da demek ki... Hoş... Belki de gemi üzerinde de versiyonu olabilir diyeceğim ama sidewinder sparrow' a göre çok düşük menzilli (ısı arama / radar farkından dolayı; o mesafede zaten herhalde gemi harpoon / exocet gibi bir anti-gemi füzesini yemiş bile olurdu...) Bu arada; Özgür Bey ben sizi yermek için söylemedim lütfen kusura bakmayın; ben mi yanlış biliyorum diye tereddüte düştüm... |
|
SkippeR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 120 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 01:05 |
Bilgilerin için teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık.
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 01:35 |
Ohhh ohhh özgür abi.VAllahi böyle şeyler çok güzel referans oluyor.Çok sağol abi.Bir bu füzeler THKk. de kullanılıyor mu acaba?
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 01:46 |
Orjinalini yazan: pilotcuk
Ohhh ohhh özgür abi.VAllahi böyle şeyler çok güzel referans oluyor.Çok sağol abi.Bir bu füzeler THKk. de kullanılıyor mu acaba? Bir bölümü kullanılıyor. |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 02:02 |
Orjinalini yazan: Muratti
SAM sisteminde sidewinder ha? .................. tereddüte düştüm... Chaparral eski bir sistem olup taşıdığı füzelerin menzili 5-6 km kadardır. |
|
özgür taşkıran
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 02:48 |
Murat bey içiniz rahat olsun. Sözlerinizden negatif bir anlam çıkartmadım. Bu arada maket konusundaki şevkiniz çok hoş. Sizi zevkle izliyorum.
Not: Nickname'inizden isminizin Murat olduğunu düşünerek yazdım. Umarım yanlış olmamıştır. Düzenleyen özgür taşkıran |
|
özgür taşkıran
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 02:53 |
Melih'cim İdris beyin de belirttiği gibi bir kısmı kullanılıyor. Ben özellikle uçağı o an hangi tarih aralığında ise silah yükünü de o tarih aralığında kullanılan mühimmatla yapmak için kullanıyorum.
|
|
özgür taşkıran
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 02:55 |
Cüneyt Bey
Bende ilginiz için size çok teşekkür ediyorum. Arşivide yavaş yavaş tarıyorum. İşe yarayacağını düşündüğüm her bilgiyi paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. |
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 05:13 |
Orjinalini yazan: özgür taşkıran
Murat bey içiniz rahat olsun. Sözlerinizden negatif bir anlam çıkartmadım. Bu arada maket konusundaki şevkiniz çok hoş. Sizi zevkle izliyorum. Not: Nickname'inizden isminizin Murat olduğunu düşünerek yazdım. Umarım yanlış olmamıştır. Aynen doğru isim; sigara markamdan esinlenip öyle bir lakap aldım... Aslında maket şevki değil bu; yıllardır ilk kez maketle ilgili bir community bulmanın zevki bu. Kızımın gelişi, doğuşu, büyümesi derken 5 yıl kadar elimi süremeyince boşluğu doldurmuş gibi oldum. Sizler gibi üstadlarla bu boşluğun doğru dolması ne güzel ve ne kadar şanslıyım... Bu şansı da İdris Bey' e borçluyum. Kendisi bana airbrush aramalarım sırasında (Kadıköy' ün bana en yakın olması nedeniyle ilk onu aramıştım) "foruma üye olsana" demeseydi sizler gibi harika insanları tanıyamazdım... Daha sizlerden öğrenecek tonlarla şeyim var... Sordukça sizleri sıkmam umarım... Saygılarımla |
|
özgür taşkıran
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 23:34 |
Murat bey,
İltifatlarınız için çok teşekkür ediyorum. Ama kendi adıma daha üstad olabilmem için daha çok fırın ekmek yemem lazım geldiğini düşünüyorum :) Sizi forumda da olsa tanımış olmaktanda şeref duydum. Hoşgeldiniz. Umarım bilgilerimizi paylaşarak çok daha iyi şeyler yapabileceğiz. İyi maketler. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |